Ο Μιλόγεβιτς μένει στον Ερυθρό Αστέρα

Στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα φαίνεται πως θα συνεχίσει να κάθεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Μπορεί να υπήρξε μέσα σε δημοσιεύματα το όνομα του για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά δύσκολα θα αποχωρήσει από την σερβική ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mozzartsport.com», ο 49χρονος προπονητής πήρε την οριστική του απόφαση να τηρήσει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και έτσι θα παραμείνει στον πάγκο της

σέρβικης ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται, πως ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα με τον Ερυθρό Αστέρα από την ημέρα που έκατσε στον πάγκο της και συμμετείχε την φετινή χρονιά και στους ομίλους του Champions League έχοντας κάνει πολύ καλή δουλειά (μάλιστα κέρδισε με 2-0 την Λίβερπουλ) σε έναν όμιλο-φωτιά με Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ και Νάπολι.

Τόσο η διοίκηση, όσο και οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα περίμεναν με αγωνία την απάντηση του 49χρονου Σέρβου προπονητή, ο οποίος καλείται για τρίτη σεζόν να διατηρήσει τον Ερυθρό Αστέρα στην κορυφή στην Σερβία και να προχωρήσει στο Champions League. Ωστόσο, το όνομα του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται πάντα στις λίστες των μεγάλων ελληνικών ομάδων, ενώ στην Ελλάδα εργάστηκε προ ετών στον Πανιώνιο με πολύ καλά αποτελέσματα. Και τώρα βρέθηκε στα ρεπορτάζ τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Ολυμπιακού.

The post Ο Μιλόγεβιτς μένει στον Ερυθρό Αστέρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα