Με Μουργκ και Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ – Εκτός ο Ιωαννίδης για τον Παναθηναϊκό και Μπακασέτας βασικός

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σήμερα (28/1, 20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους με φόντο την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται η ΑΕΚ έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι στη διάθεσή του τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ ο Αλί Σαμάτα και Τροστ Έκονγκ βρίσκονται μόνιμα εκτός

λόγω των υποχρεώσεων στο Copa Africa.

Από την άλλη, ο Φώτης Ιωαννίδης έμεινε εκτός αποστολής, με τον Φατίχ Τερίμ να χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πρασίνων.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Δικέφαλο ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω  από τα δοκάρια, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Σάστρε να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οζντόεφ και Μεϊτέ βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, ενώ Τάισον, Ντεσπόντοφ και Μουργκ βρίσκονται πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKPAO #FightBack #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #varagons@stoiximan pic.twitter.com/WVhNsckXlP

PAOK FC (@PAOK_FC) January 28, 2024

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με τον Νταγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, ενώ Γεντβάι, Ούγκο, Βαγιαννίδης και Μπλαντένοβιτς βρίσκονται στην άμυνα. Αράο, Κώτσιρας και Μπακασέτας είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης και τους Αϊτόρ και Μαντσίνι δίπλα του.

Our line up for today’s game!#Panathinaikos #PAOFC #PAOKPAO #StoiximanSuperLeague #slgr pic.twitter.com/RKx00BmbyF

Panathinaikos F.C. (@paofc_) January 28, 2024

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Μουργκ, Μπράντον.

Στον πάγκο: Zίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τζίμας.

Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Bαγιαννίδης, Γέντβαι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μπακασέτας, Γιερεμέγιεφ.

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Αϊκαντίν, Πέρεθ, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βιλένα

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα