Super League 2: Η ασταμάτητη Καλλιθέα και η πεισματάρα ΑΕΛ – Βαράει διάλυση η Καλαμάτα

Μάχη για δύο και στους δύο ομίλους της Super League 2; Θα φανεί προσεχώς, αλλά υπάρχουν στοιχεία που «δείχνουν» προς εκείνη την κατεύθυνση.

Στον Βορρά αυτό φαινόταν εδώ και καιρό. Ο Λεβαδειακός είναι το μεγάλο φαβορί και η ΑΕΛ παλεύει για να μην ανοίξει η διαφορά τους. Έχοντας δύο παιχνίδια παραπάνω τον ξαναέπιασε στη βαθμολογία νικώντας με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στο -10 έμεινε ο Μακεδονικός, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον

ΠΑΟΚ Β’. Πολύτιμο τρίποντο αυτό για τους «ασπρόμαυρους», τους βάζει σε πρώτη φάση στην πεντάδα. Ανάσα και για την Κοζάνη, η οποία επικράτησε 1-0 του τελευταίου Απόλλωνα Πόντου.

Στον Νότο το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο. Εκεί η Καλλιθέα συνεχίζει ακάθεκτη. Επιβλήθηκε 1-0 του Αιγάλεω και για πρώτη φορά φέτος πήρε τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Πήγαν στο +6 από τα Χανιά, τα οποία έπαθαν μεγάλο κάζο χάνοντας με ανατροπή από τη μέχρι πρότινος ουραγό Παναχαϊκή. Αρχίζουν να τρικλίζουν τα Χανιά και το ερώτημα είναι εάν θα μπορέσουν να αντέξουν.

Πιο δυνατός δείχνει ο Ιωνικός μετά την επιστροφή του Δημήτρη Σπανού και εάς είναι πιο πίσω. Με 1-0 νίκησαν οι Νικαιώτες τον Διαγόρα, ο οποίος παραπαίει τον τελευταίο καιρό και πηγαίνει από ήττα σε ήττα.

Τρίτη αυτή τη στιγμή η Ηλιούπολη, η οποία νίκησε 1-0 την κάκιστη Καλαμάτα. Βαράει διάλυση η «Μαύρη Θύελλα». Είναι γνωστή η αδυναμία της να διαχειριστεί τις αποτυχίες. Πάι και η φετινή σεζόν. Ο στόχος της ανόδου έχει ουσιαστικά χαθεί και οι σπασμωδικές κινήσεις συνεχίζονται. Ψάχνει και πάλι για προπονητή. Στην πόρτα της εξόδου ο Μάκης Χάβος, που απέτυχε να βελτιώσει την πολύ κακοχτισμένη ομάδα που παρέλαβε. Τέλος, υπάρχει ζωή στον Παναθηναϊκό Β’, ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Γιούχτα.

Τα αποτελέσματα

Βόρειος Όμιλος – 19η αγωνιστική

Σάββατο (27/1)

Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 0-2 (3′ Κρητικός, 8′ Λίταινας)

Κυριακή (28/1)

ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 2-0 (26′ αυτ. Γρομητσάρης, 35′ Γκούμας)

Κοζάνη – Απόλλων Πόντου 1-0 (25′ Ποζατζίδης)

ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (6′ Αντράντα)

Δευτέρα (29/1)

ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός (16:00)

Νότιος Όμιλος – 16η αγωνιστική

Σάββατο (27/1)

Τηλυκράτης – Ολυμπιακός Β’ (2-2 (6′ πέν. Ντοναλντόνι, 63′ Φοφανά – 9′ και 54′ Βλαχομήτρος)

Κυριακή (28/1)

Παναθηναϊκός Β’ – Γιούχτας 2-1 (38′ Μπιλάλ, 55′ Σαρδέλης – 33′ Λώλης)

Καλλιθέα – Αιγάλεω 1-0 (32′ πέν. Ματίγια)

Ηλιούπολη – Καλαμάτα 1-0 (14′ Λατίνοβιτς)

Παναχαϊκή – Χανιά 2-1 (60′ Πατρινός, 88′ Μπαρέτ – 50′ Μάναλης)

Ιωνικός – Διαγόρας 1-0 (38′ Ντάουντα)

Η βαθμολογία της Super League 2

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα