Μάτος: «Ήμουν προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για τα συναισθήματά του στην επιστροφή: «Αισθάνομαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είχα να παίξω περίπου δύο με τρεις μήνες. Στο πρώτο ημίχρονο, ένιωθα ότι είχα αρκετές δυνάμεις, είχα έναν πολύ πιο ενεργό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκε η κόπωση αλλά σε κάθε
Για το αν του στοίχισε περισσότερο ψυχολογικά ή σωματικά αυτή η απουσία: «Στο σωματικό κομμάτι, εγώ από την πλευρά μου, συνέχισα κανονικά στις προπονήσεις, περίμενα την ευκαιρία μου. Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις για την αποχώρησή μου κι ακόμα κι αν συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε εκεί που θα πήγαινα, να ήμουν έτοιμος από το πρώτο λεπτό. Οι προπονήσεις μου στη φυσική κατάσταση ήταν οι ίδιες ακριβώς, προπονούμουν πολύ σκληρά. Στο ψυχολογικό κομμάτι, δεν άλλαξε κάτι. Είμαι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι, είμαι 34 χρονών, κουβαλάω πολλές εμπειρίες μέσα μου, ξέρω πολύ καλά να προσαρμόζομαι. Έχω περάσει περισσότερες θετικές στιγμές, παρά λυπηρές. Με τη βοήθεια της οικογένειάς μου, είμαι πολύ δυνατός ψυχικά και ήμουν προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο μέρος, σωματικά είχα κάποιες μικρές δυσκολίες, αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό».
Για τη μετάβαση στη νέα ομάδα και πως τη βιώνει αυτός: «Η ομάδα αυτήν τη στιγμή περνάει από κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει κι έχουν έρθει κάποιοι νεαροί με φιλοδοξία. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δεν αλλάζει είναι ο σύλλογος. Παίκτες μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά ο σύλλογος είναι εκεί πάντα. Από τη δική μου πλευρά, λύθηκαν όποια ζητήματα ήταν να λυθούν και από τη στιγμή που μένω στην ομάδα, είμαι εδώ, έτοιμος να τη βοηθήσω όπως και όποτε μου ζητηθεί, αγωνιζόμενος ή μη. Είμαι εδώ για να βοηθάω με την εμπειρία μου και τους νέους ποδοσφαιριστές για το καλό του συλλόγου».
Για το αν μπορεί να καθοδηγήσει με την εμπειρία του τους νεότερους: «Εμείς οι παίκτες που είμαστε κάπως πιο έμπειροι, έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε τους πιο νεαρούς, σε ό,τι χρειαστούν. Είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι πιο κοντά στους Βραζιλιάνους, γιατί μου είναι πιο εύκολο λόγω γλώσσας και κουλτούρας. Προσπαθώ να βοηθήσω οποιονδήποτε παίκτη, σε οτιδήποτε τον απασχολεί. Το κύριο μέλημα όλων, είναι να προπονούμαστε όλοι καλά».
Για την διαφορετική εικόνα του πρώτου με του δευτέρου ημιχρόνου: «Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, δεν είχαμε περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες στην έδρας μας. Ήδη είχαμε δύο παιχνίδια στα οποία χάσαμε βαθμους και δεν θέλαμε να επαναληφθεί αυτό. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο πετύχαμε και μετά είναι φυσιολογικό να κοιτάξουμε τα νότα μας οπότε θεωρώ πως παίξαμε καλά.
Δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά πάλι εμείς είχαμε τον έλεγχο ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο επειδή είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς πριν από μερικές μέρες με την Κράσνονταρ που άφησε εξαντλημένους τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο στο σωματικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό γιατί ήταν δυσκολο στην διαχείριση του. Ωστόσο μπήκαν οι νέοι ποδοσφαιριστές και έδωσαν φρεσκάδα, παιδιά ερχόμενα από τον πάγκο βοηθάνε να έρθει η νικη η οποία ήρθε με τρία γκολ διαφορά».
Το άρθρο Μάτος: «Ήμουν προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Τσίκινης: «Έγκλημα και παραποίηση του συστήματος VAR στα Γιάννενα»
- ΠΑΣ-Ολυμπιακός: Ο πάγκος δεν θα έχει πάντα μάγους με δώρα
- ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: VARάτε… βιολιτζήδες – Αρχισαν τα όργανα!
- Τουρκία: Καμία τύχη στον Έβρο – Θα διαλύσουν τα ελληνικά πάντσερ τα τουρκικά Firtina
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η απευθείας κόκκινη στον Μάνταλο! (vid)
- Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει οφσάιντ σε χέρι»
- ΑΕΚ-Μπρούγος: Το εφήμερο σχέδιο της Ένωσης μίας χρήσης απέτυχε
- Ντροπιαστική δήλωση από τον πρόεδρο του Ηρακλή: «Δεν θα παίζουμε με τα ψυχολογικά του κάθε Πελεκούδα»
- Ο… τροχονόμος Αντριάν καταδίκασε για μία ακόμα φορά την Λίβερπουλ! (vid)
- Το γκολ του Ατρόμητου (VIDEO)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sportime
- Τουρκία: Καμία τύχη στον Έβρο – Θα διαλύσουν τα ελληνικά πάντσερ τα τουρκικά Firtina
- Ντροπιαστική δήλωση από τον πρόεδρο του Ηρακλή: «Δεν θα παίζουμε με τα ψυχολογικά του κάθε Πελεκούδα»
- Φερέιρα: «Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω σε έναν τυφλό τα χρώματα…»
- ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Μπήκε ο Φορτούνης και έδωσε το 1-1 (vid)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
- Ναγκόρνο Καραμπάχ: Τι ζητά ο Αζέρος πρόεδρος για την εκεχειρία
- Ατρόμητος – ΑΕΚ: Με Γούτα μπροστά στο σκορ οι Περιστεριώτες – Αποβλήθηκε ο Μάνταλος
- Μπάγερν – Χέρτα 4-3: Τι ματς, τι φινάλε, τι Λεβαντόφσκι! (vid)
- Βόλος: Μέσα ο Δουβίκας, πρώτη για Ουάρντα, Νίνη
- Γρηγορίου: «Ακόμη και με τον βαθμό, θα ήμασταν στεναχωρημένοι»

- Τελευταία Νέα Sportime
- Μάτος: «Ήμουν προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο»
- ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: Αυτό το γκολ του Χασάν ακυρώθηκε (vid)
- Βόλος: Μέσα ο Δουβίκας, πρώτη για Ουάρντα, Νίνη
- ΑΕΠ 2021: Μερική επαναφορά σε προ πανδημίας επίπεδα
- Ατρόμητος – ΑΕΚ: Με Γούτα μπροστά στο σκορ οι Περιστεριώτες – Αποβλήθηκε ο Μάνταλος
- ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: Τον σταμάτησε στους «Ζωσιμάδες»! (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά με λάθος τρόπο»
- Ναγκόρνο Καραμπάχ: Τι ζητά ο Αζέρος πρόεδρος για την εκεχειρία
- Λάνγκφορντ: «Είμαστε λυπημένοι για την απώλεια του τίτλου»
- Λαμία: Μέσα οι μεταγραφές, εκτός ο τραυματίας Ρόμανιτς
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Οπαδοί Νάπολι κατά Γιουβέντους: «Είστε ο καρκίνος»! (pics)
- Ρεάλ Μπέτις - Βαλένθια 95-85: Την «εκτέλεσε» ο Φελντέιν
- ΜακΦάντεν: «Θέλαμε να τιθασεύσουμε την ΑΕΚ, τιμή μου που είμαι στην Μπούργος» (vid)
- Τεράστιος ιστός αράχνης μπορεί να «παγιδέψει» μέχρι και άνθρωπο (pics)
- Γιουβέντους : Πήρε και επίσημα το ματς στα χαρτιά με τη Νάπολι
- Πενιαρόγια: «Είναι μεγάλη στιγμή για το Μπούργος»! (vid)
- Τσίκινης: «Έγκλημα και παραποίηση του συστήματος VAR στα Γιάννενα»
- Παράσχος : «Βάλσαμο για εμάς η διακοπή»
- Ατρόμητος – ΑΕΚ : Κόκκινη κάρτα ο Μάνταλος (vid)
- ΠΑΣ-Ολυμπιακός: Ο πάγκος δεν θα έχει πάντα μάγους με δώρα