Λαμία: Μέσα οι μεταγραφές, εκτός ο τραυματίας Ρόμανιτς

Τρεις ήττες στη σειρά μετράει η Λαμία και τη Δευτέρα (5/10) δίνει ένα ματς που μοιάζει με τελικό κυρίως για τον προπονητή της. Από το αποτέλεσμά του θα εξαρτηθεί εάν ο Γιώργος Πετράκης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Κυριακή (4/10) και μία στη συνέχεια η Λαμία ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται κανονικά και τα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα. Ακόμη

και ο Ντέλετιτς, ο οποίος δεν έχει μάθει καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του.

Αραμπούλι και Βασιλακάκης αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Χατζηστραβός, αφού εξασφαλίστηκε ειδική άδεια από την ΕΠΟ για τον διεθνή με την Ελπίδων μεσοεπιθετικό. Εκτός έμεινε ο Ρόμανιτς λόγω μυϊκού τραυματισμού. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση.

Δεδομένες είναι οι αλλαγές στην ενδεκάδα. Ούτως ή άλλως ο Σέρβος ήταν βασικός και θα έπρεπε να αντικατασταθεί. Εκτός αυτού, όμως, είναι πιθανό να μην ξεκινήσει στα χαφ ο Νιάς.

Η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Γιούγκα, Βύντρα, Μπάχανακ, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κ19: ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 2-2 #lamiafc #lamia_season2020_21 #slgr #k19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official) στις 4 Οκτ, 2020 στις 9:58 πμ PDT

Το άρθρο Λαμία: Μέσα οι μεταγραφές, εκτός ο τραυματίας Ρόμανιτς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα