Μασούτης: Έπαιξαν τον Εθνικό Ύμνο και ο κόσμος αποθέωσε (vids)

Μεγάλη μέρα η 25η Μαρτίου για το Ελληνικό Έθνος και και τα Σούπερ μάρκετ Μασούτης έκανε μια μεγάλη κίνηση τιμώντας την Ελληνική Επανάσταση.

Την Πέμπτη η Ελλάδα γιόρτασε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης είχε μια εξαιρετική έμπνευση προκειμέν0υ να τιμήσει τους ήρωες αγωνιστές του 1821.

Συγκεκριμένα από τα μεγάφωνα των καταστημάτων του παιάνισε

ο Εθνικός Ύμνος γεγονός που συγκίνησε του πελάτες, αλλά και όσους πληροφορήθηκαν το γεγονός.

Είναι χαρακτηριστικό οτι αρκετοί πελάτες στάθηκαν προσοχή κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου!

Παράλληλα στο twitter, το χάσταγκ #Μασούτης, σκαρφάλωσε στην κορυφή των trend με τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών να αποθεώνουν την κίνηση αυτοί.

Βεβαίως υπήρξαν και μερικοί απαράδεκτοι που εξέφρασαν την ενόχλησή τους. Αν είναι δυνατόν μια μέρα σαν τη χθεσινή (25/3) που αποτελεί Εθνική Εορτή να ενοχλεί ο Εθνικός Υμνος της Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω βίντεο τη στιγμή που παίζει ο Ύμνος αλλά και κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια στο διαδίκτυο

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που αμφισβητούμε τα αυτονόητα! Άνοιξε ολόκληρη συζήτηση για ανάκρουση του Εθνικού Υμνου μέσα στη χώρα! Κάτι που γίνεται συχνά σχεδόν παντου στον κόσμο. Είμαστε η προσωποποιηση της παροιμιας “Δουλειά δεν είχε ο Διάολος…..”

Συγκινητικό…
Μια απλή, αλλά γεμάτη Ελλάδα κίνηση!
Στις 12 το μεσημέρι και στα 333 καταστήματα Μασούτης σε όλη τη χώρα ήχησε ο εθνικός ύμνος!#200χρονια_λευτερια pic.twitter.com/tI4eYtreuT

— Dimaresi Virginia Δημαρέση Βιργινία (@dimaresi1) March 24, 2021

Έτσι ήθελε. Έτσι έκανε. Από πότε είναι μεμπτό να γιορτάζει κάνεις; και σε άλλη χώρα να ήμουν και ακουγόταν ο εθν. της ύμνος, θα καθόμουν προσοχή από σεβασμό. Ξεκολλάτε από τα κόμπλεξ. #Μασουτης

— Lalaloopsy (@_lulu80) March 26, 2021

href=”https://twitter.com/hashtag/%CE%9C%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw”>#Μασουτης

— Michael Str (@Mantis_Tiresias) March 26, 2021

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα