Μασούρας: Με την Εθνική, αλλά για ένα ματς

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που λείπουν αυτές τις ημέρες από το Ρέντη και τις προπονήσεις του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» είναι με την εθνική Ελλάδας.

Ταξίδεψε με την αποστολή για την Ιταλία ενόψει του ματς του Σαββάτου με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα, αλλά δεν θα αγωνιστεί. Αυτό γιατί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ –

Ολυμπιακός: Το scouting report για τους μικρούς (vid)

Έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι θα είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Παρόλα αυτά όμως ακολούθησε την ομάδα στο ταξίδι της στην Ιταλία.

Έτσι αυτός είναι και ένας τρόπος για να ξεκουραστεί, κάπως ο Μασούρας. Έχει δώσει συνεχόμενα ματς από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι τώρα. Με τους αγώνες που είχε ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τα παιχνίδια της Εθνικής.

Εξαιτίας, λοιπόν, των κίτρινων καρτών που έχει συμπληρώσει ο Μασούρας υπολογίζεται από τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ μόνο για ένα ματς. Και είναι αυτό με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο ΟΑΚΑ στις 15 του μήνα, ημέρα Τρίτη. Ματς στο οποίο, λογικά πάντα, θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της εθνικής Ελλάδας.

Kάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μασούρας: Με την Εθνική, αλλά για ένα ματς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα