Μαρτίνς: «Εμείς έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας»

Ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα, μέσα στο Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τη βαθμολογική διαφορά με τον ΠΑΟΚ, αλλά και όχι μόνο.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

Τα συνεχόμενα συγχαρητήρια δεν έχουν μεταφραστεί σε κάποιον

τίτλο, υπάρχει πικρία βλέποντας τη βαθμολογία ξέροντας ότι η διαφορά των ομάδων βαθμολογικά είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη;
Θέλω να πω ότι αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να κάνουμε μία τέτοια εκτίμηση, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Αυτή είναι η διαφορά μας στον βαθμολογικό πίνακα και είναι λογικό να οφείλεται στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε γιατί έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Δεν θέλω να αποφύγω την ερώτηση, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτησή σας.

Είδαμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Πόσο σημαντικό και ποια η ευθύνη της ομάδας για αυτή την εικόνα;
Είναι μεγάλη η ευθύνη μας απέναντι στον κόσμο μας. Αυτό έχει δημιουργηθεί γιατί οι φίλαθλοι έχουν απολαύσει ωραία παιχνίδια, όχι πάντα με το κατάλληλο αποτέλεσμα. Είναι όμως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και έχουμε δεσμευτεί το καλό θέαμα στον κόσμο μας. Εκτιμάμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας και η παρουσία τους είναι τόσο μεγάλη γιατί απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν και έχουμε αποδείξει ότι είμαστε εδώ με δέσμευση για να κάνουμε μία καλή δουλειά. Να αναφερθώ στον ΠΟντένσε γιατί ήταν εδώ, έπαιξε παρότι έχασε τον παππού του. Ήθελε να ήταν εδώ και είναι ένα παράδειγμα για το πόσο δεσμευμένοι είναι οι παίκτες να προσφέρουν στην ομάδα. Εμείς είμαστε δεσμευμένοι να δουλεύουμε και να παλεύουμε οποιαδήποτε στιγμή και απέναντι σε οποιονδήποτε.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, θεωρείται λογικό για μία ομάδα με τέτοια πορεία στον δεύτερο γύρο να μην έχει ρεαλιστικές ευκαιρίες για την κατάκτηση του τίτλου;
Η συνείδησή μου αλλά και όλη της οικογένειας του Ολυμπιακού είναι ήσυχη. Ευτυχισμένοι δεν είμαστε γιατί δεν κατακτήσαμε τον στόχο μας, αλλά τα έχουμε κάνει όλα και τα έχουμε δώσει όλα. Θα θέλαμε η βαθμολογία να είναι διαφορετικοί και κάναμε τα πάντα για αυτό. Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ μπορούμε να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα. Πραγματικά όμως νιώθουμε καλά με τη συνείδησή μας γιατί κάναμε τα πάντα ό,τι ήταν στον έλεγχό μας για να είμαστε εμείς πρώτοι.

The post Μαρτίνς: «Εμείς έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα