Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Αν κάποιος μπορεί, αυτός είναι ο Θρύλος!

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Έφτασε η ημέρα για ένα ακόμη μεγάλο ματς που έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Πιστοί οι «ερυθρόλευκοι» στα μεγάλα τους ραντεβού στην Ευρώπη, έτσι και τώρα είναι έτοιμοι για το ματς στην Αγγλία. Μία Αγγλία την οποία έχουν μάθει για τα καλά αφού σε περίπου έναν χρόνο πήγαν για τέταρτη φορά!

Έχουν ταξιδέψει εκεί οι Πειραιώτες κατά σειρά

με Τότεναμ, Άρσεναλ, Γουλβς και τώρα για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε όλα τα προηγούμενα ματς ο Ολυμπιακός έδειξε πράγματα. Έκανε τους πάντες να τον μάθουν και να δουν το ποδόσφαιρο που παίζει. Είχε προηγηθεί μέσα στην Τότεναμ με 0-2, αλλά τα λάθη έφεραν την ανατροπή.

Απέκλεισε την Άρσεναλ από το Europa League μέσα στο σπίτι της και παραλίγο να κάνει το ίδιο και στη Γουλβς!

Τώρα όμως έχει την πιο δύσκολη αποστολή απ’ όλες τις προηγούμενες στην Αγγλία. Έχει να αντιμετωπίσει μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, με ένα από τα πιο πλούσια ρόστερ! Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι κοστολογείται 1,08 δις ευρώ! Μόνο η Σίτι και η Λίβερπουλ είναι σε αυτό το ποσό.

Από εκεί και πέρα, ομάδες όπως οι Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνουν μέχρι τα 900 εκατομμύρια ευρώ. Το δις δεν το φτάνουν!

Η Σίτι όμως το φτάνει και σήμερα παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό, φιλοξενεί τους «ερυθρόλευκους» μέσα στην Αγγλία. Αγώνας πρόκληση για τους Πειραιώτες και σίγουρα θα πρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω από υπέρβαση για να φύγουν με κάτι καλό από την Αγγλία!

Κάποιοι το αποκαλούν ακόμη και θαύμα να πάρει ο Ολυμπιακός έστω βαθμό στην έδρα της Σίτι…

Από την άλλη εγώ αυτό που θα πω (γράψω) είναι πως αν κάποια ομάδα μπορεί από τον συγκεκριμένο όμιλο του Champions League, είναι ο Ολυμπιακός! Θεωρώ πως μόνο οι «ερυθρόλευκοι» είναι ικανοί να πάρουν κάτι μέσα στην Αγγλία.

Εντάξει από Ελλάδα δεν το συζητάμε 100% μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό στο Μάντσεστερ…

Βέβαια για να μην «πετάμε» στα σύννεφα, η αλήθεια είναι πως μιλάμε για ένα ματς όχι απλά δύσκολο. Είναι από τους αγώνες που οι προπονητές δεν έχουν κυκλώσει βαθμό ή βαθμούς τη στιγμή που μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στην Ευρώπη.

Όμως, είπαμε, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί…

ΥΓ: Είναι ένας αγώνας συνδυασμός για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να έχει και τον τσαμπουκά-δύναμη, αλλά και την σωστή και έξυπνη τακτική. Αν έχει μόνο ένα από τα δύο στοιχεία, τότε δεν μπορεί. Θέλει και δύναμη και τακτική…

ΥΓ2: Θα εξαρτηθούν πολλά από την αγωνιστική ετοιμότητα του Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα είναι πλέον ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Αν δείξει έτοιμος και 100% τότε θα δούμε έναν καλό Ολυμπιακό.

ΥΓ3: Για αυτά τα ματς έμεινε ο Σεμέδο, για αυτά ανανέωσε μέχρι το 2024. Θα πρέπει να δείξει απόψε το πόσο «διψάει» για αυτούς τους αγώνες! Όχι μόνο ο Σεμέδο, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Είναι αυτό που είπε ο Χασάν «όλοι θέλουν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς». Αγώνας πρόκληση απ’ όλες τις απόψεις…

Ξέφυγε ο Αυγενάκης στη Βουλή: «Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@λ@βαράνε οι υπάλληλοι του υπουργείου;»

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Μαγνησία – Έκτακτο μήνυμα από το 112!

Βιέννη Τώρα: Βίντεο ΣΟΚ από την επίθεση στο κέντρο της Αυστρίας

Μαρτίνς για Φορτούνη: «Μας ενημέρωσε ότι ήταν τραυματίας»

Το άρθρο Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Αν κάποιος μπορεί, αυτός είναι ο Θρύλος! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα