Μαλέσκου: Θυμάται τις περιπέτειές της στην Κύπρο

Η όμορφη παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, μοιράζεται με τους ακολούθους της στα Social Media μία από τις περιπέτειες που έζησε όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Κύπρο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής Love It, περιγράφει μία από τις περιπέτειες που έζησε πριν από περίπου έναν μήνα, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή Λούης Night

Show του Alpha Κύπρου.

Η ίδια, περιγράφει στην ιστορία της ως μία από τις «πιο επεισοδιακές, εκρηκτικές και αξέχαστες εμπειρίες που πάντα θα θυμάμαι».

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Από τις πιο επεισοδιακές, εκρηκτικές και αξέχαστες εμπειρίες που πάντα θα θυμάμαι, ήταν η βραδιά που εμφανίστηκα στο φινάλε του Λούης night show, του καλού μου φίλου Λούη Πατσαλίδη στη Λευκωσία. Οι φωτός είναι backstage στο καμαρίνι μετά το show. Μόνο τα κορίτσια μου ξέρουν τι περάσαμε μέχρι να φτάσουμε και να ανέβω στη σκηνή.. Ήταν η ημέρα που αποχαιρέτησα το κοινό για καλοκαίρι (16/7) και έπρεπε να φύγω αμέσως για να προλάβω να φτάσω αεροδρόμιο. Παραλίγο να χάσουμε την πτήση, έγγραφα λόγω COVID που κάποια δεν είχε συμπληρώσει επαρκώς η Τζέλα.

Βαλίτσες «εξαφανισμένες», φτάσαμε οριακά στο αμφιθέατρο… Γενικά όλα βγήκαν εκτός προγράμματος και όμως όλα πήγαν τέλεια ! Θα τα θυμόμαστε και θα γελάμε, γιατί ήταν κάπως κινηματογραφικό όλο αυτό το σκηνικό που εξελισσόταν ενώ η παραγωγή και όλο το team έχασαν τη μισή τους ζωή μέχρι να φτάσουμε! Σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς ! Και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο που έχει αγκαλιάσει εμένα, την εκπομπή μου και κάθε μου εγχείρημα με τον πιο αληθινό και ζεστό τρόπο! Όποτε είμαι κοντά σας , νιώθω σαν στο σπίτι μου! Ααααα και να ξέρετε, η ζιβανία κάνει θαύματα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The Bachelor – Παναγιώτης Βασιλάκος: Άγριο «χτύπημα» για μέλος της οικογένειάς του

Τζούλια Αλεξανδράτου: Λύνει τη σιωπή της για το αν έχει κάνει παιδιά!

Άδωνις Γεωργιάδης: «Χτυπά» ξανά τον Τσιτσιπά για το εμβόλιο, «Κάνει ζημιά!» – Ποιος είναι σε σύγχυση όμως;

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα