Μακέντα: Παίζοντας διαρκώς με ενέσεις

Στο ματς της Τούμπας είδαμε τον Φεντερίκο Μακέντα για πρώτη φορά να βγάζει 90λεπτο μετά από τις 22 Σεπτεμβρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Ο Ιταλός είναι γνωστό πως έχει θέμα με τη μέση του. Μεγαλύτερο από αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Ακόμα και όταν παίζει, δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθει ενοχλήσεις. Κάνει τη δική του υπερπροσπάθεια κάθε φορά έστω και αν δε φαίνεται. Και φυσικά η απόδοσή του είναι απολύτως λογικό να επηρεάζεται.

Με τον ΠΑΟΚ

δεν ήταν τόσο κινητικός, είχε κάποιες κακές επιλογές, αλλά λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη με το γκολ στο 86′. Στους πανηγυρισμούς του στη συνέχεια μπορούσε κανείς να διακρίνει πόσα τέιπ είχε στη μέση του (στο 3’34’ του βίντεο). Ο άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αναγκασμένος να παίζει διαρκώς με ενέσεις. Οι ενοχλήσεις στη μέση, άλλωστε, δεν είναι κάτι που το κοντρολάρεις εύκολα. Μπορεί τη μία μέρα να μην πονάς και την επόμενη να μην είσαι καλά.

Η ποιότητα του Μακέντα είναι δεδομένη, αλλά δεν μπορεί να φανεί στον βαθμό που θα ήθελαν άπαντες στον Παναθηναϊκό. Και φυσικά αυτό το γεγονός δείχνει για ακόμη μία φορά το λάθος που έγινε το καλοκαίρι στο θέμα του φορ.


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μακέντα: Παίζοντας διαρκώς με ενέσεις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα