Λούκας Βιγιαφάνιες: Εμπόδιο που ξεπερνιέται

Με το ένα πόδι στο… Κορωπί βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ασχέτως αν προέκυψε ένα εμπόδιο (ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις) οικονομικής φύσεως.

«Καψόνι» κάνουν οι διοικούντες τη Μασαταλάν στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος ήδη έχει δείξει πολύ καλή διάθεση, προκειμένου να αποδεσμευθεί.

Ο 28χρονος υποχώρησε στο ζήτημα της αποζημίωσης, ασχέτως αν ούτε το κλαμπ τον υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν.

Ολα έδειχναν ότι η μεξικανική ομάδα θα διευθετήσει τις οφειλές της για να λυθεί όμορφα κι ωραία η συνεργασία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η

Μασατλάν αξιώνει από την πλευρά του παίκτη να χαρίσει κοντά στις 300.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στη δόση του Μαΐου.

Ο Βιγιαφάνιες έχει παραμείνει στη Μορέλια για μια σειρά από λόγους και περιμένει εναγωνίως να διευθετηθεί το ζήτημα για να αφήσει το Μεξικό.

Σε περίπτωση που η ομάδα επιμείνει, πατώντας πάνω στην έντονη επιθυμία του Αργεντινού να λύσει τη συνεργασία, δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να τον βοηθήσει έμπρακτα.

Κι εκείνος, όμως, είναι διατεθειμένος να χαρίσει ένα μέρος των οφειλομένων (ίσως και ολόκληρο το ποσό), προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο.

Ηδη ο Βιγιαφάνιες έχει λάβει όσες πληροφορίες χρειαζόταν από τον Τσάβι Ρόκα, ενώ φέρεται να έχει παρακολουθήσει και τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της εφετινής Super League 1.

Πάντως, είναι μεγάλο το διάστημα που ο ποδοσφαιριστής ενημερώνεται για την πρώην ομάδα του, δείγμα της αίσιας έκβασης που πήρε η υπόθεση με την προφορική, προς το παρόν, συμφωνία.

Κάτι παραπάνω από… βαρύτητα

Είχατε διαβάσει στο Sportime της 15ης Ιουνίου ότι ο Τσάβι Ρόκα δίνει βαρύτητα σε θέση-έκπληξη, ήτοι στο αριστερό «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Προτεραιότητα είχε θέσει, και με τη λογική να το πάρει κανείς, στην απόκτηση δύο μπακ, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσουν οι Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον.

Να, όμως, που η προφορική συμφωνία με τον Βιγιαφάνιες… πρόλαβε τους μπακ, ενώ η δικαίωση του Sportime έγκειται στο γεγονός ότι ο παίκτης προορίζεται για τα άκρα και όχι ως «δεκάρι».

Σε πιθανή διάταξη 4-3-3, ο Αργεντινός αναμένεται να αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά, ενώ όποτε χρειάζεται θα περνά στη δεξιά.

Πολλά ερωτήματα προέκυψαν στο άκουσμα του ονόματος του νέου προπονητή (Ντάνι Πογιάτος), όπως επίσης και στην απόφαση της διοίκησης περί αύξησης του μπάτζετ της νέας σεζόν.

Στις 25 Απριλίου, το Sportime έγραφε: «Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί, αλλά θέλει;», ορμώμενο από τις πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες της τελευταίας διετίας.

Να που ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ «θέλει». Εν προκειμένω, να αυξήσει το μπάτζετ και, θεωρητικά τουλάχιστον, να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες, όπως ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο Αϊτόρ και ο Φραν Βέλεθ, οι οποίοι προστίθενται στους Γιασίν Αγιούμπ και Καρλίτος.

Προφανώς, όλα κρίνονται στο χορτάρι. Προφανώς, προηγούνται οι ανακοινώσεις.



Το άρθρο Λούκας Βιγιαφάνιες: Εμπόδιο που ξεπερνιέται εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα