Λεβαδειακός: Ο Κομπότης θα κάνει κίνηση για αυτόν τον προπονητή!

Αν ο Λεβαδειακός αλλάξει προπονητή, ο Κομπότης θα ασχοληθεί με τον Λεωνίδα Βόκολο, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά!

Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον Λεβαδειακό δεν είναι πολλές. Για την ακρίβεια είναι λίγες. Ο Γιάννης Κομπότης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αλλάξει τον κόουτς. Οπότε θα ψαχτεί για τον διάδοχο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν οτι και ο αντικατάστατης θα είναι Έλληνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, μια περίπτωση που αρέσει στο αφεντικό των Βοιωτών είναι ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Έλληνας κόουτς ο οποίος ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν φαίνεται να έχει πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, έφυγε από τη Λαμία την οποία έβαλε στα play off, αφού δεν τα βρήκε με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Εκτός από την εξαιρετική άποψη που έχει ο Κομπότης για τον Βόκολο, ως προπονητή, έχει και εξαιρετικές σχέσεις μαζι του, έχοντας προσωπική επικοινωνία.

Είναι πολύ πιθανό, αν τελικά επιβεβαιωθεί η πρόθεση της διοίκησης των «πρασίνων» για λύση της συνεργασίας με τον Οφρυδόπουλο, ο Λεωνίδας Βόκολος να έιναι ο προπονητής με τον οποίο θα πορευθεί ο Λεβαδειακός στην επιστροφή του στη Super League.

Παράλληλα τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Το Sportime αποκάλυψε οτι ο Λεβαδειακός έχει κάνει επίσημη πρόταση σε δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα