Λαμία: Συμφώνησε και έρχεται ο Νιάς

Η πρώτη μεταγραφή για τη Λαμία είναι θέμα ημερών. Ο Ιμπραχίμα Νιάς, όνομα που αποκάλυψε το Sportime, συμφώνησε προφορικά με τους «κυανόλευκους».

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έρθει στη χώρα μας. Εκεί θα έχει μία τελική συζήτηση με τους Φθιώτες και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εάν δεν προκύψει τίποτα, θα υπογράψει στη συνέχεια.

Με αυτόν θα ανοίξει ο χορός των μεταγραφών τον Ιανουάριο στη Λαμία.

Τι θα ακολουθήσει; Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί. Το θέμα του εξτρέμ έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Έχουμε εξηγήσει τι ισχύει με τους Μίλος Ντέλετιτς και Χρήστο Αλμπάνη.

Από εκεί και πέρα, αυτό που θα ήθελαν να μην τραβήξει τόσο στη Λαμία είναι η υπόθεση του επιτελικού χαφ. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχει βρεθεί ο εκλεκτός. Υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται, πολλές που προτείνονται, αλλά καμία που να έχει φτάσει στο τελικό στάδιο επαφών.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και οι αποχωρήσεις προσεχώς. Ο Παναγιώτης Κάτσικας θα φύγει μόνο εάν αποκτηθεί τερματοφύλακας και με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο Λούκας Ράμος αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του και να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λαμία: Συμφώνησε και έρχεται ο Νιάς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα