Λαμία-Παναιτωλικός 1-3: Φιλική «τριάρα» για τους Αγρινιώτες (vid)

22:42 1/8/2021 - Πηγή: Sportime

Λαμία-Παναιτωλικός 1-3: Σε φιλικό τεστ που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 3-1.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10λεπτό κιόλας. Ο Ντουάρτε βγήκε στην κόντρα και τροφοδότησε τον Βέργο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ.

Πριν το τέλος του πρώτου 45λέπτου σημειώθηκαν ακόμη δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα.  Συγκεκριμένα στο 35’ ο Μεντόσα μετά

από ωραία κάθετη διείσδυση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 για τους αγρινιώτες.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά για τη Λαμία να σκοράρει καθώς χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου στο 41’ μείωσε σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο εμφάνισαν αρκετά αμυντικά προβλήματα και στο 63′ δέχθηκαν και τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα από τη σέντρα του Περέιρα και το γύρισμα του Καρέλη, ο Καββαδίας με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού.

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Μαρτίνεζ, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Μανούσος.

Στο Β’ αγωνίστηκαν και οι Γκαραβέλης, Βύντρα, Μαζουλουξής, Σαραμαντάς, Μαργαρίτης, Βλαχομήτρος, Νικόπουλος, Τρούμπουλος, Τσούκαλος, Μανουσάκης, Κωστίκας, Ταϊρόν

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Μαλής, Βργκοτς, Λούι, Χουχούμης, Ντίας, Φυτόπουλος, Μπελεβώνης Στ., Ντουάρτε, Μεντόσα, Βέργος.

Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Ροντρίγκες (58’ Μελίσσας), Μαλής, Κορνέλιους, Μπελεβώνης Στ., Περέιρα, Τσιγγάρας (λ.τ. 70’ Σκιαδάς), Μπελεβώνης Χρ., Μπαρμπόσα, Ντουάρτε (70’ Σκόνδρας), Καρέλης, Καββαδίας.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα