Ιωάννινα: Εδώ έκρυβε το μπαούλο με τη νεκρή θεία του για να παίρνει τη σύνταξή της!

21:47 1/8/2021 - Πηγή: Sportime

Ιωάννινα: Υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα ξεσκεπάστηκε σε σπίτι στον Δήμο Πωγωνίου, μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού.

Η αστυνομία εντόπισε σε μπαούλο τη σορό 69χρονης γυναίκας που αναζητούσαν επί μέρες οι γείτονές της.

Όπως αποδείχθηκε, την είχε κρύψει στο μπαούλο ο ίδιος ο ανιψιός της νεκρής γυναίκας, προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της!

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται κι άλλη οικία, αλλά κανείς από τους χωριανούς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Ο 56χρονος συλληφθείς

είχε έρθει στο χωριό τα τελευταία 4,5- 5 χρόνια και διέμενε σε αυτό το μικρό σπίτι μαζί με τη μητέρα του και την 69χρονη θεία του.

Η μητέρα του απεβίωσε πριν από 1,5 χρόνο και έτσι στο σπίτι συγκατοικούσαν η θεία με τον 56χρονο ανιψιό της .

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ οι δύο γυναίκες δεν έβγαιναν ιδιαίτερα από το σπίτι τους, ενώ η συμπεριφορά του 56χρονου προς αυτές φέρεται να ήταν «προβληματική».

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, αρνείται την κατηγορία και είπε στους αστυνομικούς πως η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια.

Ο 56χρονος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές αφού ήταν σεσημασμένος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Είχε μείνει στη φυλακή για 3 χρόνια και το 1992 είχε αποδράσει, ενώ επί 14 χρόνια είχε καταφέρει να διαφεύγει της σύλληψης .

Το 2006 συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Όταν αποφυλακίστηκε κατηγορήθηκε για 2 βιασμούς, με την μία καταγγελία να έχει γίνει από συγγενικό του πρόσωπο Α’ βαθμού συγγένειας η οποία πάντως ανακλήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: Τέλος οι Λόπες, Νταντσένκο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το τρόπαιο του ΝΒΑ πρώτα στα Σεπόλια» (vid)

Ραπτόπουλος: Αεκτσήδες και Αρειανοί βγαίνουν στο ραδιόφωνο μετά τον αποκλεισμό

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα