Λαμία: Οι «φρέσκοι» και οι απόντες ενόψει ΑΕΛ! (vid)

16:45 8/3/2021 - Πηγή: Sportime
Λαμία: Προετοιμασία εξπρές ενόψει ΑΕΛ για τους «κυανόλευκους». Ποιοι δεν υπολογίζονται και ποιοι πήραν… ανάσες και επιστρέφουν.

Προετοιμασία «σφηνάκι» για τη Λαμία ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (10/3-17.15) με την ΑΕΛ στο «Α. Διάκος». Εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική

της Super League 1.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Ουσιαστικά ούτε παρόν ήταν ποτέ, αφού φάνηκε από τα πρόσωπα που χρησιμοποιήθηκαν, οτι το προσεχές ματς με την ΑΕΛ αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα.

Τραυματίες και μοιραία απόντες από τον «τελικό» με τους «βυσσινί» και οι Ταϊρόν, Γκαζαριάν, Μπα, Βλαχομήτρος, Τζέιμς, Βλάχος και Τσούκαλος.

Aπό την άλλη Τζανετόπουλος (τιμωρημένος), Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι δεν ταξιδεψαν καν στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και επιστρέφουν «φρέσκοι».

Ξεκούραστοι και οι Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Nτέλετιτς που συμπεριλήφθηκαν μεν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες στο Φάληρο, αλλά δεν αγωνίστηκαν λεπτό.

Ουσιαστικά πρόκειται για τους 10 από τους 11 που αγωνίζονται στα τελευταία παιχνίδια των «κυανόλευκων». Ο μοναδικός που αγωνίστηκε στο «Καραϊσκάκης» ήταν ο Ρόμανιτς, για ένα ημίχρονο, αφού στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε από τον Χατζηστραβό.

«Σφυρίζει» ο Γκορτσίλας

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ έκανε γνωστό και τον διαιτητή που θα διευθύνει το παιχνίδι της Τετάρτης. To παιχνίδι που αρχικά είχε οριστεί να σφυρίξει ο Κουτσιαύτης, αλλά αναβλήθηκε λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα δελτία της ΑΕΛ, θα διευθύνει ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), με βοηθούς την Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής) και τον Δίπλαρη (Καρδίτσας). VAR θα είναι ο Φωτιάς (Πέλλας), AVAR τον Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Το άρθρο Λαμία: Οι «φρέσκοι» και οι απόντες ενόψει ΑΕΛ! (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα