Λαμία: Γι’ αυτό έμεινε εκτός ο Δημούτσος

Η είδηση που βγήκε την παραμονή του αγώνα με τον Πανιώνιο ήταν μία. Ο Ελίνι Δημούτσος έμεινε εκτός.

Όλοι οι υπόλοιποι ήταν γνωστό ότι δεν υπολογίζονται. Το ότι δεν θα βρισκόταν, όμως, ο 32χρονος στην αποστολή που ανακοίνωσε η Λαμία, δεν αναμενόταν.

Για ενοχλήσεις παραπονέθηκε ο Δημούτσος. Ωστόσο, στη μαγνητική που υποβλήθηκε δεν βρέθηκε το παραμικρό. Παρόλα αυτά ο ίδιος επέμενε ότι δεν μπορεί να προσφέρει. Πιθανότατα δεν ήθελε να μείνει στον πάγκο για ένα ακόμη παιχνίδι.

Έμπειρος είναι, αντιλαμβάνεται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί για εκείνον και γνωρίζει πως δύσκολα θα έπαιρνε ξανά φανέλα βασικού.

Το Sportime ενημέρωσε προ ημερών πως το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει. Εάν ο Δημούτσος δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο την επόμενη σεζόν, θα αποτελούσε παρελθόν. Ακόμη και τώρα, όμως, είναι πιθανό το να του προταθεί να διακοπεί η συνεργασία του με τη Λαμία πρόωρα.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς συμπεριφέρεται σε συμπαίκτες του σε αγώνες και προπονήσεις, τι λέει από εδώ και από εκεί για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και τι του χρεώνει η διοίκηση. Το δεδομένο είναι πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του. Το τελευταίο, πάντως, ισχύει και για άλλους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Το άρθρο Λαμία: Γι’ αυτό έμεινε εκτός ο Δημούτσος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα