Δώνης για Ινσούα: «Φήμες ανυπόστατες»

Ο Γιώργος Δώνης ρωτήθηκε για το πειθαρχικό παράπτωμα του Εμάνουελ Ινσούα, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Νομίζω το γενικότερο κλίμα, δεν αφορά τον Ινσούα και θέλω να κάνω μια διευκρίνιση και θέλω να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Είναι εύκολο ο καθένας να λέει φήμες ανυπόστατες αλλά τα παιδιά που νιώθουν πως δεν θα συνεχίσουν, έχουν

μια νευρικότητα που επηρεάζει την ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο διάστημα, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει αυτά τα ματς να τα διαχειριστούμε ανάλογα», είπε.

Αναφερόμενος στο ντέρμπι, ο Γιώργος Δώνης ήταν σαφής: «Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη, έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Η υγεία που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και μας κέρδισε δίκαια».

Τέλος για τις αποχωρήσεις παικτών επεσήμανε: «Νομίζω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι αποφάσεις άλλων το πώς φτάσαμε εδώ πέρα. Οι άλλες ομάδες έχουν διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά. Με τους δανεικούς αν θα μπορούμε να τρέξουμε κάποια πράγματα. Μπορεί κάποιος να το βλέπει πως δεν υπάρχει κίνητρο και στόχος, αλλά όταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι. Πολλά παιδιά έχουν κερδίσει αρκετά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια».

Το άρθρο Δώνης για Ινσούα: «Φήμες ανυπόστατες» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα