Λαμία – Ολυμπιακός 0-0: Άφησε «ανοιχτή» την πρόκριση

20:05 4/2/2020 - Πηγή: Sportime

Λαμία – Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησε» ο Ολυμπιακός στη Λαμία με το 0-0 στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει Καραϊσκάκη.

Λαμία – Ολυμπιακός: Λίγα πράγματα…

Δεν

είχε και πολλά το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ΛαμίαΟλυμπιακός. Οι γηπεδούχοι κοίταξαν να έχουν κλειστή άμυνα, έτσι ώστε να μη δώσουν πολλές ευκαιρίες στους «ερυθρόλευκους». Και η αλήθεια είναι πως το κατάφεραν.

Τρεις φάσεις, επί της ουσίας, είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Και στις δύο ήταν πρωταγωνιστής ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος είχε δύο καλές στιγμές στο 22′ και 26′. Με την μπάλα και στις δύο να έχει την ίδια κατάληξη, άουτ.

Βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Λαμίας, Θεοδωρόπουλο, αλλά τα πλασέ που έκανε πήγαν άουτ.

Η τρίτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν στο 38′, όταν ο Ραντζέλοβιτς δοκίμασε το αριστερό του πόδι έξω από τη μεγάλη περιοχή. Με τον Θεοδωρόπουλο όμως να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα δεν είχε κάτι άλλο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Με τη Λαμία από την πλευρά της να μην μπορεί να βρει πολλά από την επίθεσή της.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live ενημέρωση του αγώνα, από το sportime.gr.

MVP:

UP:

DOWN:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66′ Σασί, 82′ Μπουλούλης – 41′ Γκασπάρ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Λαμία (Α. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88′ Βλαχομήτρος), Σασί (69′ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε (73′ Νιασέ).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Αλέν, Τοροσίδης, Αβραάμ, Σισέ, Γκασπάρ, Καμαρά, Καφού, Λοβέρα (83′ λ.τρ. Μασούρας), Ραντζέλοβιτς (55′ Μορ), Φορτούνης, Χασάν (82′ Σουντανί).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λαμία – Ολυμπιακός 0-0: Άφησε «ανοιχτή» την πρόκριση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα