Λάκης Λαζόπουλος: Βάζει τέλος σε ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη με ατάκες φωτιά – Δεν υπήρξε ποτέ κόμμα

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοίμασε ένα ακόμα ξεχωριστό podcast με τίτλο «Στο στόμα του Λάκη» στο newsbreak, προσφέροντας ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο στο οποίο σχολιάζει όλες τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για άλλη μία φορά, δεν «μάσησε τα λόγια του» και στο επίκεντρο βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά και άλλα

στελέχη της αντιπολίτευσης.

Ανοίγοντας το Podcast αναφέρθηκε με έναν… απολαυστικό τρόπο στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το γεγονός πως φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή», είπε χαρακτηριστικά.

«Φεύγει ο Τσακαλώτος που δεν είναι και κάτι και μένει ο ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του Κασσελάκη που δεν είναι και κάτι. Δηλαδή παλεύουν ένα κάτι με έναν παρακάτι για κάτι που σε λίγο δεν θα υπάρχει», ήταν μεταξύ άλλων μία από τις ατάκες του.

Παράλληλα, πέταξε και το… καρφί πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει φύγει ο Κασσελάκης και θα επιστρέψει στο… Μαϊάμι. «Έφυγε ο Τσακαλώτος και άφησε πίσω του την Αχτσιόγλου και τον Τεμπονέρα που θα έχουν σε μορφή «οβίδας» τις διαφωνίες τους και θα τις πετάνε που και που μέχρι να διώξουν τον Κασσελάκη», σημείωσε.

«Ας το κάνουν ένα μουσείο διαφωνίας» είπε και συνέχισε πως: «Αυτός ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα έτοιμο για διάλυση που συγκράτησε ως ένα σημείο ο Αλέξης Τσίπρας που δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε και έφυγε».

Δείτε όλα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος:

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα