Ολυμπιακός: Απόλυτη δικαίωση Κορδόν – Πίνουν νερό στο όνομά του

Ολυμπιακός: Απόλυτη δικαίωση του Αντόνιο Κορδόν στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Ο Αντόνιο Κορδόν πήρε τα… κλειδιά του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και προχώρησε σε εκτεταμένες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων.

Ήρθε νέος προπονητής και 15 νέοι παίκτες, άλλοι με

μεταγραφή και άλλοι ως δανεικοί με όψιον αγοράς.

Λοιπόν, ο Κορδόν επέμενε να πάρει με μεταγραφή ο Ολυμπιακός τον Σαντιάγκο Έσε και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Τι έγινε με αυτούς τους δύο νεαρούς Αργεντίνους; Ο Έσε βγάζει μάτια και δεν θα αργήσει να έρθει μεγάλη πρόταση γι αυτόν στους ερυθρόλευκους ενώ και ο Ορτέγκα εκτοξεύει σιγά σιγά την αξία του, καθώς ήδη κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής.

Στις υπόλοιπες μεταγραφές ο δανεικός Νικολάς Φρέιρε ενώ ξεκίνησε ως βασικός στόπερ, μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο, έβγαλε μυϊκό τραυματισμό ο οποίος τον έχει αφήσει έξω από τις αρχές Οκτωβρίου. Θλάση και δυο υποτροπές. Αλλά όπως είπαμε είναι… δανεικός και μάλιστα με μεγάλη όψιον αγοράς, οπότε λίγο το… κακό.

Ολυμπιακός: Απόλυτη δικαίωση Κορδόν – Πίνουν νερό στο όνομά του

Δανεικός με όψιον αγοράς είναι και ο Τζάκσον Πορόσο. Ο 23χρονος στόπερ από το Εκουαδόρ βγάζει μάτια έχοντας αντικαταστήσει τον Φρέιρε στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου, ενώ και η όψιον αγοράς του είναι βατή για τους ερυθρόλευκους.

Δανεικός και ο Ομάρ Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό. Παικταράς, αλλά οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που μπορούσε. Θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό να δείξει πράγματα μετά την διακοπή; Στο Ρέντη είναι καλός και λέγεται πως δεν θα αργήσει να πάρει και αυτός την ευκαιρία του. Όπως έγινε και με τον Ζουλιάν Μπιανκόνε, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στη Β’ Ομάδα και ξεκίνησε ήδη να μπαίνει στις αποστολές των ερυθρόλευκων.

Την ίδια ώρα και ο Όλα Σολμπάκεν, που κάνει χαμηλές πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, επίσης είναι δανεικός από τη Ρόμα, οπότε αν συνεχίσει έτσι φεύγει… ακόμα και τον Ιανουάριο.

Δανεικός βέβαια είναι και ο Ποντένσε, ο οποίος μπήκε δυνατά στους ερυθρόλευκους, όμως η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και προετοιμασίας οδήγησαν στο αναμενόμενο ντεφορμάρισμα. Ο 28χρονος Πορτογάλος είναι άλλη περίπτωση, με βατή όψιον αγοράς για την αξία του και φυσικά μεγάλο δέσιμο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Και ο Σκάρπα ανήκει στην παραπάνω κατηγορία των δανεικών. Ήρθε από τη Νότιγχαμ Φόρεστε για να δείξει την αξία του. Αν το κάνει καλώς, αν όχι, λίγο το κακό με τέτοιο Κώστα Φορτούνη φέτος.

Με αυτά και με τα άλλα, σχεδόν μηδένισε ο Αντόνιο Κορδόν τους κινδύνους για τους ερυθρόλευκους στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και τώρα ψάχνει για αντίστοιχους Έσε και Ορτέγκα στην Ισπανία ώστε να πάρουν τη θέση όσων δανεικών δεν δείξουν πράγματα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πάει για τεράστια επιστροφή – Σε ποια θέση και γιατί

Σκάρπα: Τι συμβαίνει με Νότιγχαμ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Απόλυτη, Κορδόν – Πίνουν,olybiakos, apolyti, kordon – pinoun