Κυβέρνηση: Σαν να ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρυφός πράκτορας της Μπάτσκα Τόπολα και της Μακάμπι Χάιφα!

Η κυβέρνηση αναζητά τρόπους για να πατάξει τη βία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάζει διάφορα δεδομένα για το τι πρέπει να κάνει.

Ένας αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα σε βάρος του. Τα δυσάρεστα περιστατικά έχουν πυκνώσει τους τελευταίους μήνες και πρέπει να μπει ένα τέλος. Με ποιον τρόπο όμως;

Είναι πολλά τα σενάρια που έχουν ακουστεί. Κάποια, βέβαια, δεν έχουν βάση. Άλλοι λένε για λουκέτο σε όλα τα αθλήματα, άλλοι για κεκλεισμένων των θυρών αγώνες έως το φινάλε της σεζόν.

Τι θα αποφασίσει

η κυβέρνηση; Μεσοβδόμαδα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν τελικούς για την ευρωπαϊκή τους επιβίωση. Γνωρίζουν πως με θετικό αποτέλεσμα συνεχίζουν στο Conference League. Θα γίνει γεμάτα τα γήπεδα;

Ένα σενάριο που βγήκε προς τα έξω είναι πως δεν θα υπάρχουν οπαδοί των ελληνικών ομάδων, αλλά μόνο των δύο φιλοξενούμενων! Την ώρα που είναι γνωστό ότι η Μακάμπι Χάιφα θα έχει τη στήριξη 700 φιλάθλων της, θα είναι απίστευτο η Λεωφόρος να έχει μόνο αυτούς. Βέβαια, από την κυβέρνηση διαψεύδουν σε όλους τους τόνους πως εξετάζουν κάτι τέτοιο. Εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιρνε τέτοια απόφαση, θα ήταν σαν να έσπρωχνε σε αποκλεισμό τους «αιώνιους.

Από εκεί και πέρα, όντως παίζει δυνατά το να μην ανοίξουν τα γήπεδα προσεχώς για τους φιλάθλους. Η διακοπή έπεσε επίσης στο τραπέζι. Μόνο που ειδικά στο ποδόσφαιρο, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Το καλοκαίρι έχουμε το Euro 2024.  Πώς θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της Stoiximan Super League; Ήδη η αναβολή της αγωνιστικής ελέω διαιτητών, ζόρισε την κατάσταση.

Τι θα κάνει η κυβέρνηση μετά το περιστατικό στου Ρέντη;

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα