Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση στα πέναλτι για τη Μπιλμπάο!

Πρόκριση-θρίλερ στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Μπιλμπάο που επικράτησε με 5-4 (3-3 ο κανονικός αγώνας) στα πέναλτι της Τενερίφης.

Το ματς είχε εντυπωσιακές εναλλαγές συναισθημάτων για τις δύο ομάδες. Μόλις στο 2′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο (κόκκινη στον Ιάγο Χερερίν), ενώ στο 8′ ο Ζοσέλου έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους με πέναλτι.

Η ισοφάριση (1-1) ήρθε μόλις 9 λεπτά αργότερα (στο 17′ με τον Ινάκι), αλλά η απάντηση της Τενερίφης ήταν ακόμη πιο άμεση καθώς στο 20′ ο Ζοσέλου έκανε το 2-1!

Η νέα

απάντηση από τη Μπιλμπάο έγινε επίσης από τον ίδιο παίκτη (Ινάκι) στο 54′ (2-2) με τον κανονικό αγώνα να λήγει με αυτό το σκορ.

Έτσι οδηγήθηκαμε στην παράταση όπου και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παικτες καθώς ο Ρουίζ αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα. Ακόμη κι έτσι, στο 105′ ο Ντάνιελ Γκόμεζ από τα 11 βήματα έβαλε εκ νέου μπροστά την Τενερίφη (3-2)!

Δεν έμελλε ωστόσο η πρόκριση να κριθεί εκεί κι αυτό καθώς στο 118′ ο Γιούρι ισοφάρισε σε 3-3 με την αναμέτρηση να πηγαίνει στη διαδικασία των πέναλτι
Εκεί πιο ψύχραιμη αναδείχθηκαν οι παίκτες της Μπιλμπάο καθώς επικράτησαν με 4-2 για να πάρουν την πρόκριση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση στα πέναλτι για τη Μπιλμπάο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα