Κύπελλο Ελλάδας: Θα γίνει μάχη στην Τρίπολη

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις και συγκεκριμένα διεξάγονται τα ματς: Ατρόμητος-Απόλλων, ΑΕΚ-ΑΟΧ Κισσαμικός, Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα και Ολυμπιακός Ξάνθη.

Το πρόγραμμα αρχίζει από το Περιστέρι (15:00) όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον

Απόλλωνα Σμύρνης, στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ του στη Ριζούπολη. Γίνεται αντιληπτό ότι το παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά την άνετη νίκη της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι.

Στην αποστολή είναι οι νεοαποκτηθέντες Κορτ και Κατράνης, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Απουσιάζει εκ νέου ο Ουγκράι που ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τις επόμενες μέρες να αποφασιστεί πως θα προχωρήσει η θεραπεία του, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Μανούσος, Βασιλακάκης και Μέγιερι.

Αναλυτικά η αποστολή: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κόρτ, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαΐας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Ρονάλντο, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Λαζαρίδης και Νάτσος.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει στόχο το Κύπελλο και ο Μπάμπης Τεννές θα δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού οι Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος και Ριβέρο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Ναζλίδης, Χουάντερσον και Μπεντινέλι.

Αναλυτικά η αποστολή: Βάσιτς, Αστράς, Κύργιας, Λούκιτς, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσσης, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Αγρόδημος, Κοντογιαννόπουλος, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Βάρκας, Ριβέρο.

Όλα ανοικτά στην Τρίπολη

Σε αντίθεση με το ζευγάρι στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα προκριθεί εύκολα ή δύσκολα, η πρόκριση μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΛ θα κριθεί στις λεπτομέρειες στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15).

Στον πρώτο αγώνα, η ΑΕΛ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 και τελικά νίκησε με 3-2, κάτι που σημαίνει ότι ο Αστέρας μπορεί να την αφήσει εκτός και με σκορ 1-0.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει προβλήματα και ο Αστέρας θα παραταχθεί χωρίς απουσίες. Στην αποστολή είναι οι: Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Ιγλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς και Δουβίκας.

Αντίθετα, ο Τζιανλούκα Φέστα έχει αρκετά προβλήματα απουσιών. Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ άφησε εκτός τον τραυματία Χούμπτσεφ, τους Παϊτέρη, Μπαργκάν, Γρομητσάρη, Χοτζάλι, Πινάκα για λόγους τακτικής και τους Τριποτσέρη, Μπέρτο, Λεοζίνιο, Σαχίτι, Κούνιτς που δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Σουλούκο, Ταλέσκι, Καρανίκα, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλια, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιο, Σικάφκα, Ακόστα, Χαλάτση και Μπάμη .

Με τους «νέους» ο Απόλλων στο Περιστέρι

Ατρόμητος: Με αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΑΕΛ: «Διαζύγιο» με Πίτι

The post Κύπελλο Ελλάδας: Θα γίνει μάχη στην Τρίπολη appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα