Το τρομερό προφητικό μήνυμα του Σάλα!

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα εξακολουθεί να αγνοείται και οι πιθανότητες να βρεθεί ο Αργεντινός όλο και λιγοστεύουν, την ώρα που ήρθε στη δημοσιότητα ένα τρομερό ηχητικό ντοκουμέντο!

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Σάλα σε ένα γκρουπ φίλων του στο WhatsApp, το οποίο σοκάρει με τα… προφητικά λόγια του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Διαβάστε:

«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν

τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!».

Terrible el último audio de Whats App desde el avión de Emiliano Sala a sus amigos; ya predecía lo que sucedería, manifestó que la aeronave estaba hecha pedazos & que si no sabían nada de él en 1 hora y media, no lo iban a encontrar, tenía mucho miedo. Escalofriante. [@clarincom] pic.twitter.com/EywAPhbR4B

— Hooligan (@xHoolihanx) January 23, 2019

Να πούμε ότι ο Σάλα μετέβαινε σε ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο το οποίο έκανε τη διαδρομή από τη Ναντ στο Κάρντιφ. Ο Αργεντινός είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Ουαλούς, μία μεταγραφή που κόστισε 17 εκατ. ευρώ και ήταν η ακριβότερη στην ιστορία του συλλόγου.

Αφού υπέγραψε γύρισε στη Ναντ για να συγκεντρώσει τα πράγματα και να επιστρέψει εκ νέου στην Ουαλία, ώστε να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αλλά το ιδιωτικό αεροσκάφος που τον μετέφερε πίσω στο Κάρντιφ απέστειλε σήμα κινδύνου για αναγκαστική προσγείωση και εξαφανίστηκε πάνω από τα Στενά της Μάγχης.

«Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση»

Αξίζει να αναφέρουμε τις δηλώσεις του κυβερνήτη αεροσκαφών, Χόρχε Πολάνκο, στο δίκτυο «TyC Sports» ο οποίος τόνισε ότι με το συγκεκριμένο καιρό που επικρατούσε δεν έπρεπε να πετάξει το αεροσκάφος:

«Το να διασχίσεις βράδυ τα Νησιά της Μάγχης με κακό καιρό, με έναν μόνο κινητήρα, είναι σκέτη τρέλα. Κάποιος άφησε αυτό το παιδί να κάνει κάτι τρελό και το πιθανότερο είναι να του κόστισε τη ζωή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ανόητο. Κάποιος δεν συμβούλεψε καλά τον παίκτη

Είναι σαν να πετάς στην Ανταρκτική τον χειμώνα με ένα μικρό αεροσκάφος, που μπορεί να επηρεαστεί από τον παγετό και να έχει συνέπειες στη μηχανή. Απορώ ποιος επέτρεψε την απογείωση. Είμαι έκπληκτος με αυτό που συνέβη».

Γίνεται αντιληπτό, ότι οι πιθανότητες να είναι ζωντανοί ο Σάλας και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους έχουν ουσιαστικά εκμηδενιστεί…

Εμιλιάνο Σάλα: «Σβήνουν» οι ελπίδες…

The post Το τρομερό προφητικό μήνυμα του Σάλα! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα