Κύπελλο Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός – Επιβεβαίωση Sportime!

Στο Πανθεσσαλικό αναμένεται για γίνει ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν μετά τη σημερινή σύσκεψη.

Συγκεκριμένα, ο Άρης δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, που θεωρούσε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει προβάδισμα, αφού μιλάμε για ένα γήπεδο που το έχει χρησιμοποιήσει για έδρα αρκετό καιρό.

Η

ΕΠΟ λοιπόν απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να γίνει αυτό, τονίζοντας ότι η προκήρυξη θα τηρηθεί μέχρι τέλους, η οποία αναφέρει:

«Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

Πάντως η ομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι θα συζητηθεί το θέμα ξανά, μετά τους αγώνες της Εθνική Ελλάδας προκειμένου να βρεθεί στο Euro 2024.

Κύπελλο Ελλάδας: Η ανακοίνωση της ΕΠΟ!

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα