Κούγιας: «Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Γρηγορίου και τους συνεργάτες του»

14:03 7/1/2020 - Πηγή: Sportime

Ξεκάθαρη δήλωση στήριξης θέλησε να κάνει ο Αλέξης Κούγιας, προς τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του, που έχουν αλλάξει επίπεδο την ΑΕΛ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να αποφευχθούν οι παρερμηνείες, ενώ τόνισε πως το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ εξαρτάται από τον ίδιο και τις επιλογές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΛ: Βαρύ το κλίμα για Στάνκοβιτς και Φατιόν

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης

Κούγιας:

«Για να αποφύγουμε παρερμηνείες από διάφορους μυαλοπώληδες, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα, θέλω να κάνω μια λιτή δήλωση:

Το διοικητικό μέλλον της ΑΕΛ είναι ταυτισμένο και εξαρτάται μόνο από τις δικές μου επιλογές και οικονομικές δυνατότητες.

Το αγωνιστικό όμως μέλλον (επιλογές ποδοσφαιριστών – αποχωρήσεις – μεταγραφές – προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών) εξαρτάται αποκλειστικά από τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του.

Τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του τους στηρίζω ανεπιφύλακτα και με κάθε τρόπο (μεταγραφές – σωστή προετοιμασία – υποδομή προπονήσεων) και όλοι πρέπει να αντιληφθούν, εάν δεν τον έχουν αντιληφθεί ήδη ότι από τις 8/8/2019 η ΑΕΛ άλλαξε εντελώς τρόπο λειτουργίας και επίπεδο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κούγιας: «Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Γρηγορίου και τους συνεργάτες του» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα