Κούγιας σε FIFA/UEFA για Μελισσανίδη και βία

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 1 της Τρίτης (18/6), ο Αλέξης Κούγιας είχε την… ευκαιρία να μιλήσει στους εκπροσώπους των FIFA/UEFA που έδωσαν το παρών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, έκανε καταγγελίες και τους έθεσε προ των ευθυνών τους, σε αναφορά των ιδίων για τα θέματα της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πετρ Φούσεκ «άνοιξε» το θέμα και ο Αλέξης Κούγιας πήρε τον λόγο αναφέροντας

σε εκπροσώπους των FIFA/UEFA γεγονότα της δεκαετίας του 1990, ενώ μίλησε και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποιος είχε επισημάνει στο περιθώριο εκδήλωσης πως θα έπεφτε η ΑΕΛ.

Μίλησε ακόμα για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και αναρωτήθηκε με το τι ρόλο είναι εκεί.

Αναφέρθηκε στην διαιτησία του Λάμπρου στο παιχνίδι με την Ξάνθη και πως μετά από αυτό συνέχιζε να σφυρίζει.

Επίσης στις διώξεις προς το πρόσωπό του και τα πρόστιμα ύψους πάνω από 700.000 ευρώ.

Κατήγγειλε πως στην Super League, πέραν των αγώνων με ξένους διαιτητές, παρατηρήθηκαν θέματα και πως σοβαρά διαιτητικά προβλήματα υπάρχουν και στις πιο κάτω κατηγορίες που έχουν να κάνουν με Έλληνες ρέφερι.

Ο Φούσεκ του απάντησε χαρακτηριστικά: «θα πρέπει να κάνουμε μία συνάντηση. Όλα αυτά που λέτε είναι σαν… μαφία. Δεν μας τα έχουν πει ποτέ αυτά».

Οι άνθρωποι των FIFA/UEFA δεσμεύτηκαν ξανά για προσωπική συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια.

The post Κούγιας σε FIFA/UEFA για Μελισσανίδη και βία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα