Κούγιας: «Νοσταλγώ την πρώτη περίοδο της παράγκας»

Μετά τη λήξη του ΑΕΛΠαναθηναϊκός ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να κάνει δηλώσεις στη Nova. Ενημέρωσε, μάλιστα, πως δεν θα μιλήσει κανένας άλλος από τους «βυσσινί».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Βρέσκα και τις αποφάσεις του. Τη χαρακτήρισε επαγγελματική και βρώμικη μεταξύ

άλλων.

Αρχικά ο Κούγιας είπε ότι «Το όνειρό μας είναι να κάνουμε μία ΑΕΛ μόνιμη στη Super League με την ομάδα που έχουμε φτιάξει, που θα είναι και του χρόνου. Πήραμε Γκαζάλ και Βινίσιους, είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Νιώθω πολύ άσχημα γιατί δεν έχω τη δύναμη να απεμπλακώ λόγω του πάθους μου για το ποδόσφαιρο από αυτή τη χυδαιότητα. Εάν το ζητούμενο είναι να μπουν στην εξάδα εμπορικές ομάδες ή αδιάφορες όπως ο Παναθηναϊκός, να μας το πουν. Άκουσα ότι η ΑΕΛ δεν έχει σε τρία ματς στο γήπεδό της νίκη. Πώς να έχει; Όταν ο Σιδηρόπουλος μπροστά στα μάτια του βλέπει να σπρώχνεται παίκτης μας με τον Ατρόμητο και να μην το δίνει; Όταν σήμερα γίνεται αυτό; Αρχίζω και νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας. Τους έχω ζήσει αυτούς. Έχω ζήσει τους Βαλλιάνους, τον πατέρα του Τσαγκαράκη, τον πατέρα του Ζαχαριάδη.

Εάν δει ένας ένας τα παιχνίδια, το τι συμβαίνει με την ΑΕΛ με εμάς και τους ανταγωνιστές μας, πώς θα τα καταφέρουμε; Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα τι έγινε; Γιατί να έχει τέτοια διαιτησία; Γιατί να έχει διαιτησία όπως η σημερινή του Βρέσκα; Το πρώτο πέναλτι δεν ήταν πέναλτι, τα άλλα ήταν. Όμως, όταν σε διεκδικούμενες φάσεις ό,τι είναι επιθετικό φάουλ τους το δίνει και σε εμάς όχι. Έπρεπε να μαχαιρώσουν παίκτη μας για να πάρουμε φάουλ».

Στη συνέχεια προσέθεσε ότι «οι βρώμικοι διαιτητές είναι αυτοί που δε σε αφήνουν να παίξεις, όχι εκείνοι που κάνουν το μεγάλο λάθος. Αυτό είδαμε και σήμερα».

Επιπλέον, είπε ότι έπιασε τους παίκτες του και τους τόνισε ότι με αντίστοιχη διαιτησία η ΑΕΛ θα ήταν πολύ ψηλά και ότι «έχουμε κι εμείς δικαίωμα και φέτος έχουμε καλή ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και θαυμάσιο γήπεδο. Είδατε μία διαιτησία να μας ευνοήσει ποτέ;».

Κάποια στιγμή αναφέρθηκε και στο τρόπο με τον οποίο γίνονται οι εκλογές της ΕΠΟ, ενώ σημείωσε ότι «το μεγαλύτερο λαμόγιο που υπάρχει είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Αας δουν το τελευταίο βίντεο από τη Λαμία, τι θα γίνει πια;».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κούγιας: «Νοσταλγώ την πρώτη περίοδο της παράγκας» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα