Χασάν: Επιβεβαίωση του sportime.gr, στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

Προχωράει ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν ο οποίος όλα δείχνουν πως πρόκειται να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους» τη Δευτέρα!

Ο παίκτης, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportime.gr, είναι στην Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής. Έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Πειραιά.

Οι

«ερυθρόλευκοι» έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε να φέρουν τον παίκτη πίσω στην ομάδα. Κάτι το οποίο επιθυμούσε και ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Τελειώνει του Χασάν με την έλευση στην Αθήνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Μπράγκα για να πάρει πίσω τον Χασάν. Με τους Πορτογάλους και συγκεκριμένα την «O Jogo» να γράφει και λεπτομέρειες για το deal των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα ανακοινωθεί μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Δευτέρα είναι η πιο πιθανή ημέρα για να… πέσουν οι ανακοινώσεις από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Και φυσικά από τη στιγμή που όλα κυλήσουν όπως πρέπει, τότε ο παίκτης θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς μέσα στην εβδομάδα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Χασάν: Επιβεβαίωση του sportime.gr, στην Αθήνα ο Αιγύπτιος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα