Κώστας Σταφυλίδης: Επιστρέφει!

Ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν πιθανό να επιστρέψει στη Stoiximan Super League  το περασμένο καλοκαίρι. Δεν συνέβη τελικά αυτό.

Ο Έλληνας αριστερός αμυντικός, ψάχτηκε πολύ, ξεκαθάρισε τα «θέλω» του, ωστόσο αυτό μπορεί και λίγο να του κόστισε και γι’αυτό να έμεινε χωρίς ομάδα.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του και απέχοντας μία… ανάσα από τα –άντα. Πήρε το ρίσκο, τζόγος, (αυτό)πεποίθηση. Επιλέξτε ό,τι θέλετε

και δεν του βγήκε τόσο όσον αφορά φυσικά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πλέον ο Ιανουάριος πλησιάζει και θα του δοθούν ευκαιρίες σίγουρα για να επιστρέψει και να δείξει πολλά πράγματα.

Ο Κώστας Σταφυλίδης παραμένει κάτοικος Γερμανίας φεύγοντας από την Μπόχουμ και με staff (από γυμναστή μέχρι διατροφολόγο) «χτίζει» την καθημερινότητά του με την προοπτική τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να γυρίσει στην ενεργό δράση.

Και εκεί ωστόσο δε θα ρίξει τις απαιτήσεις απλά και μόνο για να βρει κάτι, αφού ξέρει τις δυνατότητες του και τι μπορεί να προσφέρει αλλά και να δώσει μέσα στο γήπεδο, αφού είναι από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες του εξωτερικού.

Βάσει πληροφόρησης, ήδη club από την Τουρκία έχει προσεγγίσει το agency του Ελληνα αριστερού μπακ για να τον κάνει δικό του.

Θέτοντας, μάλιστα, εν ισχύ άμεσα πληρωτέο συμβόλαιο ασχέτως που ο Σταφυλίδης έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου. Ένα 150άρι είναι η διαφορά. Οπότε…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα