Κορονοϊός – Lockdown: Πόλεις φαντάσματα Αθήνα και Θεσσαλονίκη (pics) – Άδεια όλα!

00:34 7/2/2021 - Πηγή: Sportime
Κορονοϊός – Lockdown: Από σήμερα το απόγευμα (Σάββατο 6/2) σε αρκετές περιοχές της χώρας έχει τεθεί σε εφαρμογή το σκληρό μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 18:00 (τα Σαββατοκύριακα).

Κορονοϊός – Lockdown: Αποτέλεσμα είναι οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη

να θυμίζουν πόλεις… φαντάσματα.

Οπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες ελάχιστος ήταν ο κόσμος που κυκλοφορούσε στα κεντρικά σημεία της Αττικής και της συμπρωτεύουσας, που κανονικά κάθε σαββατοκύριακο σφύζουν από ζωή και κίνηση.

Ουσιαστικά εκείνοι που κινούνταν άνετα στους δρόμους ήταν οι άνδρες και οι γυναίκες της της τροχαίας και γενικότερα της αστυνομίας που έκαναν συνεχώς αυστηρούς ελέγχους.

Έτσι όσοι κυκλοφορούσαν έξω μετά τις 18:00 έπρεπε να προσκομίζουν τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αποδείξουν ότι δικαίως ήταν εκτός οικίας μετά το χρονικό περιθώριο.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική βρίσκονται στο «κόκκινο», σύμφωνα με τα επιδημιολογικά στοιχεία και μετά από τις σχετικές εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, η κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 για τα Σαββατοκύριακα.

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του COVID-19 τις τελευταίες εβδομάδες οδήγησαν την Κυβέρνηση να εφαρμόσει νέα σκληρά μέτρα.

Στόχος είναι φυσικά ο περιορισμός της πανδημίας και προκειμένου να ελεγχθεί κορονοϊός και η μεταδοτικότητά του.

Κορονοϊός – Lockdown: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Πηγή prototema.gr

Το άρθρο Κορονοϊός – Lockdown: Πόλεις φαντάσματα Αθήνα και Θεσσαλονίκη (pics) – Άδεια όλα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα