Μάντσεστερ Γ.-Έβερτον: 3-3 Στο 95' ισοφάριση-δώρο στη Σίτι (vid)

Μάντσεστερ Γ.-Έβερτον: 3-3 Στο 95' ισοφάριση-δώρο στη Σίτι (vid)alambosΚυρ, 02/07/2021 - 00:23

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, στο οποίο η Μάντσεστερ κρατούσε την τύχη στα χέρια της μέχρι το τελευταίο λεπτό, η Έβερτον με τον Κάλβερτ Λιούιν σκόραρε κάνοντας το 3-3 παγώνοντας τον Σόλσκερ και τους παίκτες του που "γκρεμίστηκαν" από την κορυφή της βαθμολογίας, την οποία απολαμβάνει η άσπονδη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι και με δύο ματς λιγότερα.

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία με τον Καβάνι στο 25ο λεπτό.

Λίγο αργότερα έχασε τον Πογκμπά με τραυματισμό, αλλά στο 45' βρήκε δεύτερο γκολ με νέα υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο.

Κι ενώ φαινομενικά οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ, μάλλον μπήκαν χαλαροί στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 49' ο Ντουκουρέ μείωσε σε 2-1, ενώ τρία λεπτά μετά ο Χάμες έκανε και το 2-2. Το μομέντουμ πέρασε στην Έβερτον, αλλά η Μάντσεστερ είναι αυτή που αφυπνίστηκε και βρήκε 3ο γκολ με τον Μακ Τόμινεϊ στο 70'. 

Το 3-2 έμοιαζε λυτρωτικό για την ομάδα του Σόλκσερ που το "φύλαγε" ως κόρη οφθαλμού μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τότε ήταν που μετά από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα επωφελήθηκε ο Λιούιν ο οποίος έκανε το 3-3 "αφαιρώντας" δύο βαθμούς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη της κορυφής.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Everton - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Με γκολ στο 95ο λεπτό η Έβερτον πήρε ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ και άφησε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μόνη πρώτη την Μάντσεστερ Σίτι που έχει και δύο ματς λιγότερα.

Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 00:23 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα