Κέρκυρα: Πώς θα πορευτεί τη νέα σεζόν

Έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα σεζόν είναι η Κέρκυρα. Την Παρασκευή (16/8) θα γίνει η ανεπίσημη πρώτη και μία μέρα μετά η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Νάουσα. Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το βασικό «αγκάθι» όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν οι οφειλές προς τους παλιούς και κυρίως τους περσινούς παίκτες. Προς το παρόν λύση σε αυτό δεν έχει βρεθεί, αλλά υπάρχει

αισιοδοξία πως αυτό θα γίνει σύντομα. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι μπροστά στην Κέρκυρα, έκαναν μία πρόταση αποπληρωμής στους ποδοσφαιριστές και οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Ταυτόχρονα, όμως, προχωράει η επόμενη μέρα. Λεωνίδας Βόκολος, Θοδωρής Αντωνάκος και Ανδρέας Μπονόβας είναι εκείνοι που θα τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με τον Τάσο Βενέτη. Μένει στο πόστο του ο τελευταίος.

Το Sportime είχε αποκαλύψει από τις 3 Αυγούστου την πρόθεση της διοίκησης να παραμείνουν οι Σπύρος Σπίνουλας, Γιάννης Ιωάννου, Παναγιώτης Ζορμπάς, Νίκος Κρητικός, Μαρκελιάν Μίσκου, Κωνσταντίνος Βλάχος, Κώστας Γεωργακόπουλος. Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν συμφωνήσει προφορικά, όπως και οι Νίκος Βουτσελάς, Πέτρος Παγκράτης, Παναγιώτης Παναγιωτίδης.

Σε αυτούς προσθέστε και αρκετά παιδιά της ομάδας Νέων, τα οποία θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Θα τους τσεκάρει ο Βόκολος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στη Νάουσα και εκεί θα διαπιστωθεί ποιοι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Στην ομάδα θέλουν να δώσουν έμφαση στο τοπικό στοιχείο.

Κουβέντα με Μπάρι και οι πρώτοι στοίχοι στην Κέρκυρα

Εν τω μεταξύ, είναι ήδη πολλοί εκείνοι που έχουν προταθεί στους Φαίακες. Αυτό δε σημαίνει πως όλοι ενδιαφέρουν, όπως έχει αρχίσει να διαρρέεται από κάποιους. Μία λύση που εξετάζεται είναι ο Γεράσιμος Βουκελάτος. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καλά στοιχεία και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και στην πρώτη χωρίς αυτό να σημαίνει πως η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ένας ακόμη παίκτης που τσεκάρεται είναι ο Χάρης Νάτσης. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στη Σπάρτη. Μπορεί να παίξει τόσο ως οκτάρι όσο και ως αριστερό μπακ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κέρκυρα ενδέχεται να μπει και ο Μάριο Μπάριο. Ο τελευταίος ήταν στον Καραϊσκάκη Άρτας πέρυσι και είχε πάει και κάποιους παίκτες εκεί. Δεν υπάρχει προς το παρόν συμφωνία με τον Ισπανό. Εντός των ημερών θα γίνει η τελική συζήτηση. Εάν πέσουν οι υπογραφές, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα πάει στους Φαίακες και κάποιους δικούς του ποδοσφαιριστές.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Κέρκυρα: Πώς θα πορευτεί τη νέα σεζόν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα