Απόλλων Λάρισας – Βόλος 1-3: Καθάρισε ο Μυστακίδης

Απόλλων Λάρισας και Βόλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη Φιλιππούπολη τη Δευτέρα (12/8) με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι, αλλά είχαν μία ανούσια υπεροχή. Στο 35′ έχασαν και πέναλτι με τον Σαρμιέντο και κάπως έτσι έμενε το 0-0. Στο πρώτο μέρος ο Απόλλων Λάρισας έπαιξε με 3-5-2, ενώ στη συνέχεια ο Αριάν Μπελά δοκίμασε το 4-4-2. Παρεμπιπτόντως, ανεπίσημο ντεμπούτο με τους Λαρισαίους έκανε ο Γκουστάβο και άφησε καλές εντυπώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο

οι αλλαγές ήταν πολλές και ο ρυθμός έπεσε. Ωστόσο, μπήκαν και τέσσερα γκολ. Ο Μάντζης στο 64′ άνοιξε το σκορ και στο 72′ ο Μπρέμπος ισοφάρισε από σέντρα του Γκουντρουμπή. Ένα λεπτό μετά με ωραία ατομική προσπάθεια ο Μυστακίδης έκανε το 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με δυνατό σουτ στο 81′.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης, Καρατασιος, Κουρτεσιωτης, Κουλπας, Χατζής, Νazim, Gustavo, Λιταινας, Σιφναίος.

Έπαιξαν και οι Νυκταρης, Γκουντρουμπης, Κοντοθανασης, Μπρεμπος, Καρδαμης, Τασιουλης, Καμπερης, Μπιμαι, Κακαμης, Καψάσκης, Κοσμίδης, Ζισι, Βαγενάς, Γαρυφαλλοπουλος, Λουκάς.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντενάντης, Διαμαντής (85΄ Μήτογλου), Μπασόνγκ, Φεράρι, Μαξ, Ατιγιαλάχ, Ζοάο, Σαρμιέντο, Μυστακίδης (85΄ Μπαλογιάννης), Μάντζης.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Απόλλων Λάρισας – Βόλος 1-3: Καθάρισε ο Μυστακίδης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα