Ο Σερ Άλεξ θα σου έκοβε το πάρτι γενεθλίων σου.

11:13 30/1/2024 - Πηγή: Contra

Η σύγκριση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον Τεν Χαχ, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν θέματα πειθαρχίας των ποδοσφαιριστών, έγινε αισθητή μετά το πρόσφατο ατόπημα του Ράσφορντ που απουσίασε από προπόνηση, ενώ είχε εντοπιστεί σε κέντρο διασκέδασης αργά το βράδυ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες πριν από τον κυριακάτικο αγώνα του FA Cup με τη Νιούπορτ Κάουντι, αλλά το βράδυ της Δευτέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.
"Ο Μάρκους

έχει αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του. Αυτό αντιμετωπίστηκε ως εσωτερικό πειθαρχικό ζήτημα, το οποίο έχει πλέον κλείσει".
Με αφορμή λοιπόν το θέμα Ράσφορντ, μια ιστορία που εμπλέκει τον πρώην προπονητή Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και δύο πρώην παίκτες του έχει επανέλθει στην επιφάνεια.

Συγεκριμένα, τον Απρίλιο του 2013, η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ στους 12 βαθμούς, αφού σημείωσε μια εντυπωσιακή νίκη με 1-0 επί της τοπικής της αντιπάλου. Ήταν τελικά ένα μικρό εμπόδιο σε μια κατά τα άλλα κυρίαρχη σεζόν για τους Κόκκινους, αλλά ο Φέργκιουσον ήταν δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Και η διάθεσή του δεν βελτιώθηκε την επόμενη μέρα.

Ο Σκωτσέζος έμαθε ότι δύο παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εθεάθησαν να διασκεδάζουν έξω ώρες μετά τη νίκη του Σέρχιο Αγουέρο στις καθυστερήσεις στο Ολντ Τράφορντ - κάτι που εξόργισε τον προπονητή.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος σημείωσε 26 γκολ σε 38 παιχνίδια εκείνη τη σεζόν, μίλησε για το τι ακολούθησε.
"Αν κερδίζαμε αυτό το ματς, θα είμασταν 18 βαθμούς μπροστά, οι περισσότεροι προπονητές δεν θα δραματοποιούσαν την κατάσταση. Δύο παιδιά από την ομάδα διασκέδασαν έξω μετά από αυτή την ήττα. Την επομένη του αγώνα, ο Σερ Άλεξ είχε αναρτήσει φωτογραφίες των δύο παικτών κατά τη διάρκεια της νυχτερινής τους εξόδου στα αποδυτήρια.

"Είπε σε όλη την ομάδα: "Εντάξει παιδιά, αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να ξέρετε ότι είναι εξαιτίας αυτών των δύο ηλιθίων που επέλεξαν να βγουν έξω". Παιδιά, ακούστε καλά αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, είναι επειδή αυτοί οι δύο αποφάσισαν να βγουν να διασκεδάσουν. Από εδώ και στο εξής, αν δω έναν παίκτη να βγαίνει πριν σηκωθεί το τρόπαιο, αυτός ο παίκτης είναι εκτός".

"Ήταν αδίστακτος. “Δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι, πόσα τρόπαια έχεις κερδίσει μέχρι τώρα. Αν βγεις έξω πριν το τέλος της σεζόν, φεύγεις από την ομάδα και θα σε πουλήσω". Μετά από αυτή την ομιλία, πήγαμε για προπόνηση και ήταν οι δύο πιο δύσκολες προπονήσεις της ζωής μου. Δώδεκα βαθμούς μπροστά και αυτή είναι η αντίδρασή του".

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ για Τούχελ, Τούχελ για Μπαρτσελόνα, Τεν Χαχ στον... πάγκο

Η αφλογιστία του Άντονι και η λάθος νοοτροπία

Keywords
Τυχαία Θέματα