ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Νέα σημαντική εξέλιξη!

Πέρασε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για τη Νέα Τούμπα.

Νέα σημαντική εξέλιξη στο δρόμο προς την έναρξη της μεγάλης επένδυσης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην αποψινή του συνεδρίαση, το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) άναψε, κατ’ εισήγησην, το πράσινο φως για τη Στρατηγική

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει τελικά με Μαουρίσιο

Η θετική γνωμοδότηση του ΚΑΣ πρόκειται βεβαίως για ένα επιπλέον καθοριστικό λιθαράκι στα σχέδια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και σε αυτήν συμμετείχε ο υπεύθυνος των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, Γιάννης Δημογιάννης, ο οποίος έλυσε όλες τις απορίες που υπάρχουν από τα μέλη του Συμβουλίου.

Πριν από μερικές εβδομάδες, επίσης, είχε εγκριθεί η ΣΜΠΕ και από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ενημέρωση για το έργο έκανε τότε και ο αρχιτέκτονας – μελετητής, Δημήτρης Δούμας, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα έχει τις σημερινές διαστάσεις με χωρητικότητα 30.000 – 35.000 θεατών, με διαφορετικό όμως ύψος στις κερκίδες και τέσσερις περιοχές πρόσβασης.

Επίσης, είπε ότι θα δημιουργηθούν περίπου 1.000 θέσεις στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων και των κατοίκων, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως το 2024 ή το 2025 θα ολοκληρωθεί το έργο.

Το άρθρο ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Νέα σημαντική εξέλιξη! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα