Καρυπίδης: Η «σιωπηλή» ανάρτηση στο Instagram

14:49 2/9/2020 - Πηγή: Sportime

Συχνά-πυκνά ο Θόδωρος Καρυπίδης προβαίνει σε αναρτήσεις στην σελίδα που διατηρεί στο Instagram, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Πότε στην οικογένεια του Άρη, πότε σε άτομα και καταστάσεις έξω από αυτήν.

Σχεδόν πάντα όμως ο κ. Καρυπίδης συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φράση, ένα κείμενο ή μια λεζάντα στην οποία αναφέρει αυτά που θέλει να καταδείξει και να τονίσει.

Αυτή τη φορά, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης

ανέβασε μια φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε πριν από μερικές εβδομάδες.

Με τη διαφορά ότι σε αυτήν την ανάρτηση δεν υπάρχει κάποιο συνοδευτικό κείμενο που να επεξηγεί τι εννοεί ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων».

Μία πιθανή εξήγηση είναι η ανάδειξη της συνεργασίας με τη Nova, καθώς σε πρώτο πλάνο στη σχετική φωτογραφία βλέπουμε το μικρόφωνο του συνδρομητικού καναλιού.

Θυμίζουμε ότι η Nova μεταδίδει ζωντανά τα φιλικά προετοιμασίας του Άρη, ενώ όπως έγινε γνωστό θα δείξει και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Κόλος. Επιπλέον σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» περάσουν τους Ουκρανούς τότε κανάλι θα δείξει και το ματς με τη Ριέκα στην Κροατία.

Πάντως από κάτω τα σχόλια είναι αποθεωτικά, με τον κόσμο του «Θεού του πολέμου» να ζητά από τον μεγαλομέτοχο να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στην ομάδα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Καρυπίδης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TLK (@theodorkaripidis) στις 2 Σεπ, 2020 στις 1:35 πμ PDT

Το άρθρο Καρυπίδης: Η «σιωπηλή» ανάρτηση στο Instagram εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα