Ολυμπιακός: Η σημαντική συμβολή για πρεμιέρα και τελικό κυπέλλου στις 12/9

14:39 2/9/2020 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός είχε καθοριστική συμβολή στο να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12/9 και να γίνει και ο τελικός του κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς πρότεινε στο σημερινό Δ.Σ. της Super League, να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός στιε 12 του μήνα, αλλά και να αρχίσει και το πρωτάθλημα την ίδια μέρα.

Μια ανάλογη πρόταση που έκανε και ο ΟΦΗ.

Αλλά είναι διαφορετική η βαρύτητα αν την κάνει και ο Ολυμπιακός. Παράλληλα είναι και ο άμεσα εμπλεκόμενος.

Επίσης πρότεινε να γίνει ορισμός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για ντέρμπι Ολυμπιακού και ΑΕΚ (θα κληρωθεί η έδρα), ώστε να αναβληθεί, λόγω του τελικού.

Το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου, που είναι μια από τις λίγες κενές ημερομηνίες.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έδειξε και το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα, για λύσεις σε όλα τα θέματα που μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο. Λύσεις στα προβλήματα που θέλησε να βάλει η ΕΠΟ.

Παράλληλα ο Καραπαπάς, που εκπροσωπούσε τους πρωταθλητές Ελλάδας, ήταν θετικός στην διευκόλυνση που ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή να παίξει την Παρασκευή (11/9), ώστε να έχει περισσότερες μέρες προετοιμασίας για το ματς με την Μπενφίκα, που θα ακολουθεί.

Μια διευκόλυνση, που ζητούσε πέρσι ο Ολυμπιακός σε αντίστοιχες δικές του ευρωπαϊκές μάχες. Αλλά κανείς δεν έδειχνε το ίδιο πνεύμα, αναφορικά με τους μεγάλους της Super League, αλλά και την ΕΠΟ!

Έτσι λοιπόν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά. Και στις 12 του μήνα θα υπάρξει παιχνίδι, αλλά θα είναι χαμηλής εμπορικότητας. Γιατί την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και ο τελικός του κυπέλλου. Που με βάση τις πληροφορίες αναμένεται να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και όχι στην Ριζούπολη.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Η σημαντική συμβολή για πρεμιέρα και τελικό κυπέλλου στις 12/9 εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα