Καρυπίδης για το -6: «Στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση»

21:50 9/9/2021 - Πηγή: Sportime

Μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για την ανατροπή του μείον έξι.

Ψυχραιμία και υτοσυγκράτηση ζήτησε από τον κόσμο του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης, παρά την οργή που επικρατεί στις τάξεις των «κιτρίνων» για την απόφαση στην υπόθεση με το συμβόλαιο του Λάσκοφ.

Ειδικά μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τον δικηγόρο του παίκτη, η υπόθεση ανοίγει για τα καλά και ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλονικέων το γνωρίζει άριστα.

Αναλυτικά

τα όσα είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την έντονη δυσαρέσκεια που νιώθετε για την ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών. Το ίδιο νιώθω και εγώ. Είναι εντελώς άδικη και παράλογη.

Ζητώ, όμως, απ’ όλους να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής αντίδραση. Χειρίζομαι προσωπικά την υπόθεση και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Αισιοδοξώ βάσιμα ότι στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση και θα επικρατήσει το δίκιο. Έχετε ήδη στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει…»

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Γεμίζει το «οπλοστάσιο» – Μέσα ο Ροντρίγκο

Τζιμπρίλ Σισέ: Νέος προπονητής στις ακαδημίες της Μαρσέιγ (PIC)

Αθήνα: Δήλωση Σπίρτζη για τους πυροβολισμούς – «Η κυβέρνηση αδυνατεί να προσφέρει ασφάλεια»

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα