ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης, η BC Partners και η είσοδος στο Open

21:29 9/9/2021 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» αναφορικά με τη φετινή τηλεοπτική του στέγη και τα τηλεοπτικά δικαιώματά του.  BC Partners και Ιβάν Σαββίδης σε διαπραγματεύσεις.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Δικεφάλου BC Partners και Ιβάν Σαββίδης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις όσον αφορά τη συμμετοχή του βρετανικού private equity

fund, που προσφάτως μέσω της United Group εξαγόρασε ForthnetNova, στο μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού Open!

Άλλωστε, η United Group ήρθε σε συμφωνία απόκτησης της Wind αντί ενός ποσού που αγγίζει το 1 δις. ευρώ. Οι άνθρωποι του βρετανικού fund και των συνεργατών του στην United επιθυμούν την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα. Στόχος να συμπεριλαμβάνει «πακέτο» τηλεπικοινωνιακές παροχές και τηλεοπτικές – συνδρομητικές.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε αυτές συμμετέχουν από τη μια πλευρά ο Ιβάν Σαββίδης και οι πολύ στενοί του συνεργάτες. Από την άλλη ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners και ο ισχυρός άνδρας της United Dragan Solak, ένας πανίσχυρος Σέρβος πολυεκατομμυριούχος και ο οποίος εσχάτως λόγω United και Nova επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας και προσπαθεί να διαμορφώσει επαφές και σχέσεις.

Προτεραιότητα είναι να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τα τηλεοπτικά θέματα.

BC Partners: Ρίχνει «δίχτυα» στην Ίντερ!

Σύμφωνα με την calcioefinanza, η BC Partners έχει καταθέσει πρόταση στη Suning για την αγορά της Ιντερ. Οι φήμες θέλουν η BC Partners να αποτιμά την Ίντερ σε περίπου 750 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Κινέζοι φαίνεται να θεωρούν το ποσό μικρό, καθώς έχουν ρίξει περισσότερα από 600 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στη βάση για τους διεθνείς – Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Κυριάκος Κυριάκος: «Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα με δύο ομάδες να διευκολύνουν ταμειακά η μια την άλλη»

Αθήνα: Δήλωση Σπίρτζη για τους πυροβολισμούς – «Η κυβέρνηση αδυνατεί να προσφέρει ασφάλεια»

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα