Καρυπίδης: Αυτοψία στο Βικελίδης, επαφή για τα μεταγραφικά

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε την Δευτέρα (10/6) ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» από κοντά την πρόοδο των εργασιών που συντελούνται στην έδρα της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμη για τα Ευρωπαϊκά ματς.

Τον Καρυπίδη συνόδεψε ο επικεφαλής των εργασιών και νέος υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.

Ο επικεφαλής της «pantartzidis group», εταιρεία

που έχει αναλάβει τα βελτιωτικά έργα σε Βικελίδης και Νέο Ρύσιο ανέλυσε στον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ την εξέλιξη των εργασιών και τι απομένει ακόμη να γίνει προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας είναι στις 25 Ιουλίου

Εξάλλου ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε και στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και είχε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή του Άρη, Ντίνο Διαμαντόπουλο. Ο τελευταίος ενημέρωσε τον πρώτο για τις εξελίξεις που υπάρχουν στα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και για θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας.

Γενικότερα οι δύο άνδρες έχουν στενή επαφή. Άλλωστε προ ολίγων ημερών είχαν ταξιδέψει μαζί στην Αγγλία για μεταγραφικά ζητήματα και για επαφές με ομάδες της Premier League.

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από την κοινή παρουσία των δύο ανδρών στο  «Κλεάνθης Βικελίδης»

The post Καρυπίδης: Αυτοψία στο Βικελίδης, επαφή για τα μεταγραφικά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα