Κάρτερ: Επιστρέφει στην Ατλάντα και μένει στην ιστορία (vids)

09:41 6/8/2019 - Πηγή: Sportime

Για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο NBA ο Βινς Κάρτερ, όπως είχε ανακοινώσει στο τέλος της σεζόν που μας πέρασε.

Ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας, που ήταν free agent, δεν είχε κάποια πρόταση στα χέρια του, ωστόσο τα πράγματα αλλάξανε και είναι πλέον έτοιμος.

Συγκεκριμένα οι Ατλάντα Χοκς ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη και ο ίδιος πήρε την απόφαση να επιστρέψει εκεί όπου αγωνιζόταν πέρσι.

Με αυτή του την απόφαση ο Κάρτερ,

θα καταφέρει να πετύχει κάτι πάρα πολύ σπουδαίο και το όνομα του θα ξεχωρίζει στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο «half man half amazing», θα γίνει ο μοναδικός παίκτης που θα έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, 22 ολόκληρα χρόνια στο NBA.

Έτσι θα ξεπεράσει αυτούς που έχουν κλείσει 21 χρόνια και σίγουρα δεν είναι λίγοι. Μιλάμε για τους Κέβιν Γκαρνέτ, Κέβιν Γουίλις, Ντιρκ Νοβίτσκι, Ρόμπερτ Πάρις.

Σε 21 σεζόν και σε σύνολο 1481 αγώνων έχει 17.2 πόντους με 46.2% στο δίποντο, 37.4% στο τρίποντο και 79.8% στις βολές, 4.4 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.7 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άρχισε την καριέρα του το 1998 στους Τορόντο Ράπτορς και από τότε έχει αγωνιστεί σε ακόμα επτά ομάδες. Τους Νετς, τους Μάτζικ, τους Σανς, τους Μάβερικς, του Γκρίζλις, τους Κινγκς και τους Χοκς.

Σίγουρα μιλάμε για μία σπουδαία καριέρα, που δυστυχώς για τον ίδιο δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα που πάντα ήθελε.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Κάρτερ: Επιστρέφει στην Ατλάντα και μένει στην ιστορία (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα