Καρντόσο: Η αποζημίωση του από την ΑΕΚ

15:14 1/9/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποχώρησε από την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει απολυθεί τυπικά και επίσημα. Και αυτό διότι υπάρχει το ζήτημα της αποζημίωσης του.

Ο Πορτογάλος προπονητής που βιώνει τρίτο καταστροφικό πέρασμα στην ΑΕΚ μετά τις Θέλτα-Ναντ και το πολυπληθές τιμ του δεν έχουν υπογράψει ακόμη την αποχώρηση τους. Μάλιστα, ούτε η ΠΑΕ ΑΕΚ

έχει εκδώσει αντίστοιχη ανακοίνωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποζημίωση του ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ. Και αυτό είναι το ποσό που θέλει να διαπραγματευτεί η ΠΑΕ ΑΕΚ για να μειωθεί.

Παραμένει ο Καρντόσο

Το βράδυ πάντως συμπληρώνεται μία εβδομάδα από την στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης… τελείωσε τον Καρντόσο μετά από κάκιστο ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο εντός έδρας ήττες. Με τον Νίκο Κωστένογλου να επιστρατεύεται για να σώσει ότι σώζεται.

Ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Αφού όλη αυτή η κατάσταση του έχει δώσει μία καλή ευκαιρία για διακοπές στην Ελλάδα. Εχουν άλλωστε υπογραφεί συμβόλαια με την ΠΑΕ ΑΕΚ και σε μια δικαστική διαμάχη (εκεί οδεύουμε ολοταχώς), αυτά είναι τα μόνα που μετράνε, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Πορτογάλου.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Καρντόσο: Η αποζημίωση του από την ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
posa pire o kardoso apozimiosi
Τυχαία Θέματα