ΑΕΚ μεταγραφές 17/6: «Δουλειά πριν την Αθήνα» (pic)

ΑΕΚ μεταγραφές 17/6: Ο Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, ωστόσο βρίσκεται συνέχεια σε επικοινωνία με την ΑΕΚ για τα μεταγραφικά.

Αλλωστε η ΑΕΚ έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα στα μεταγραφικά και οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν. Ενόψει της πρώτης προπόνησης στις 27 Ιουνίου και ενόψει της αναχώρησης για το Κίελτσε στις 2 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο 47χρονος

προπονητής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τον δείχνει να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος… αποκάλυψε, στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, με τον οποίο μιλούσαν για δουλειά. Δηλαδή, για μεταγραφές.

ΑΕΚ μεταγραφές 17/6

«Τελευταίες στιγμές στην Πορτογαλία, πριν αναχωρήσω για την Αθήνα. Στο τηλέφωνο με τον Νίκο. Δουλειά, δουλειά, δουλειά…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος. Και το συνόδευσε με κιτρινόμαυρες καρδιές.

Η δουλειά που έχει να κάνει πάντως ο Καρντόσο με τον Λυμπερόπουλο είναι μπόλικη. Όπως είχε δηλώσει ο Πορτογάλος προπονητής στην παρουσίασή του, θέλει να έχει δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Και οι ανάγκες πλέον είναι μεγάλες ενόψει προετοιμασίας. Η ΑΕΚ να θυμίσουμε ότι αναζητά στόπερ, αμυντικό μέσο με οργανωτικές ικανότητες, επιθετικό χαφ, ακραίο επιθετικό και σέντερ φορ.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ:

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

The post ΑΕΚ μεταγραφές 17/6: «Δουλειά πριν την Αθήνα» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα