Κάρλος Καρβαλιάλ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έκανε στο παιχνίδι με την Κηφισιά – Δείτε τι έγινε

Κάρλος Καρβαλιάλ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έκανε στο παιχνίδι με την Κηφισιά ο Πορτογάλος προπονητής, καθώς έκανε τρομερό κοουτσάρισμα, υψηλών προδιαγραφών.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο στην Κηφισιά, όμως δεν φοβήθηκε να πάρει τολμηρές αποφάσεις και με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Αρχικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν φοβήθηκε να αφήσει στον πάγκο τον βασικό του τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη και να βάλει στην θέση του τον Κωνσταντή Τσολάκη. Δεν έκανε τρομερό παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια

ο Τσολάκης (σ.σ. χωρίς να φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ), όμως με τα πόδια και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των ερυθρόλευκων ήταν πιο γρήγορος από τον Πασχαλάκη. Αν αυτό ήθελε ο Καρβαλιάλ τότε το πήρε.

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Ολυμπιακό να παίζει με 10 παίκτες ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν δίστασε να βγάλει το Ντάνιελ Ποντένσε και να βάλει τον Ανδρέα Ντόι στη θέση του, καθώς χρειάζονταν δεύτερο στόπερ.

Κάρλος Καρβαλιάλ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έκανε στο παιχνίδι με την Κηφισιά – Δείτε τι έγινε

Ο Ποντένσε δεν ήταν καλός μέχρι την ώρα της αλλαγής του, όμως είναι ένας δικός του παίκτης, με τον ίδιο μάνατζερ, συμπατριώτης του, στον οποίο στηρίζει πολλά. Όμως ο Καρβαλιάλ φέρθηκε δίκαια. Δεν έβγαλε π.χ. τον Μασούρα, που θα ήταν λογικά η επόμενη επιλογή του, γιατί ο Μασούρας είχε κάνει πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Επίσης ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν φοβήθηκε να βάλει στο παιχνίδι τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του και προερχόμενος από θλάση.

Η λογική επιλογή ίσως να ήταν να μπει ο Στέβαν Γιόβετιτς, όμως ο Καρβαλιάλ πήρε το ρίσκο και δικαιώθηκε καθώς ο Ελ Αραμπί έβαλε δύο κανονικά γκολ, μέτρησε το ένα, που όμως ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους ερυθρόλευκους.

Επίσης ο Κάρλος Καρβαλιάλ έριξε στο παιχνίδι τον συμπατριώτη του Ζέσλον Μαρτίνς, τον οποίο έβαλε στη θέση του διακριθέντα Ροντινέι, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να παίζει μάλιστα όλη την πλευρά.

Να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς θέλει ακόμα εμφανώς χρόνο για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, όμως ο παίκτης έδειξε τη μεγάλη κλάση του, χαζεύοντας σε μία – δύο ενέργειές του τους παίκτες της Κηφισιάς (σ.σ. ο Νίνης παραλίγο να τραυματιστεί από την προσποίηση του Πορτογάλου) ενω από τα πόδια του έφυγε η σέντρα που οδήγησε στο νικητήριο γκολ των ερυθρόλευκων, με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης:

Κηφισιά – Ολυμπιακός: Ούτε η αποβολή του Ρέτσου, ούτε το χέρι του Μασούρα – Το σοβαρό λάθος που δεν κατάλαβε κανείς! (vid)

Κηφισιά – Ολυμπιακός: Να φύγει σκέφτηκε ο Ολυμπιακός – Γιατί δεν έφυγε

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρλος Καρβαλιάλ, Κηφισιά – Δείτε,karlos karvalial, kifisia – deite