Καραπαπάς – Πειθαρχική: Η δικαστής κοιτούσε στο wikipedia τη λέξη «παράγκα»

Το «παρών» στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, για τις δηλώσεις του στη Λάρισα.

Εκεί όπου ο Κώστας Καραπαπάς απολογήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΕΠΙΣΗΣ – Καραπαπάς: «Δυστυχώς είδαμε μία παρωδία με το VAR»

Η κατηγορία για την απολογία του έχει να κάνει με «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Ο ίδιος στην απολογία του τόνισε: «Στον συγκεκριμένο αγώνα είδαμε την χειρότερη εικόνα για το VAR. Το βαν είχε τέντα, ήταν σαν καντίνα που πουλούσε παγωτά. Έβλεπες πρίζες με αυτοκόλλητα που έγραφαν «προσοχή VAR», ενώ δεν υπήρχε ούτε κλιματισμός. Τη λέξη «παράγκα» την χρησιμοποίησα την πρώτη φορά για το βαν, έτσι όπως ήταν. Η δεύτερη αναφορά μου σε «παράγκα» ήταν για την αδικία από την διαιτησία.

Διαμαρτυρήθηκαν για το VAR και ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος και άλλοι, αλλά μόνο εμείς κληθήκαμε. Εγώ δεν λέω ότι πήγε εκεί ένας άνθρωπος για να μας αδικήσει. Λέω ότι μας αδίκησε το σύστημα έτσι όπως ήταν στημένο».

Η πρόεδρος της Πειθαρχικής εκείνη τη στιγμή έβγαλε το κινητό της και διάβασε από το Wikipedia την έννοια της λέξης «παράγκα», λέγοντας: «Εσείς μας λέτε ότι το είπατε αρχικά για το βαν και μετά επειδή σας αδίκησε η διαιτησία, όμως εγώ διαβάζω εδώ ότι. «Παράγκα στο ποδόσφαιρο είναι μια λαϊκή έκφραση στην Ελλάδα που αναφέρεται στον έλεγχο της ΕΠΟ από εξωθεσμικά όργανα. Στη χειραγώγηση αγώνων από ποδοσφαιρικούς παράγοντες, επιλεγμένους διαιτητές και γενικά σε όλη την παράνομη δραστηριότητα γύρω από την διοργάνωση των πρωταθλημάτων»»!

Και ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε χαρακτηριστικά: «Στην Wikipedia γράφει όποιος θέλει, κι εγώ μπορώ να μπω τώρα και να το αλλάξω αυτό». Από την πλευρά του ο δικηγόρος του αντιπροέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Χατζησαββάογλου, είπε: «Κύριε πρόεδρε, όταν λέμε παράγκα δεν εννοούμε ακριβώς αυτό που γράφει εκεί, σκεφτόμαστε συνήθως ονόματα. Η παράγκα έχει συνδεθεί με συγκεκριμένα ονόματα» και συμπλήρωσε ο Κώστας Καραπαπάς: «Ακριβώς, άλλωστε αν ήταν θα έλεγα κι εγώ «ο Θωμάς», «ο Γιαννάκης» κλπ».

Από εκεί και πέρα ο δικηγόρος Χατζησαββάογλου είπε ακόμα:

«Ο κ. Καραπαπάς στηλιτεύει το σύστημα VAR. Ότι δεν λειτουργεί σωστά. Το κάνει σε ουδέτερο γένος, αναφέρεται στο σύστημα και όχι προσωπικά στον διαιτητή VAR.

Μέχρι και ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει συγκαλέσει συναντήσεις γι’ αυτό το θέμα. Όλοι το αναγνωρίζουν. Ακόμα και η ΚΕΔ έχει βγάλει ανακοινώσεις και λέει που πήγε καλά το σύστημα και πού όχι.

Στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη για παράδειγμα, παίκτες, προπονητές και διοίκηση στηλιτεύουν ευθέως την διαιτησία και τους διαιτητές, ενώ υπάρχουν δεκάδες συγκεκριμένες αναφορές στην διαιτησία και σε διαιτητές από πολλούς. Αντίθετα ο κ. Καραπαπάς δεν στηλίτευσε κανένα φυσικό πρόσωπο».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Καραπαπάς – Πειθαρχική: Η δικαστής κοιτούσε στο wikipedia τη λέξη «παράγκα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα