Καπάζογλου: «Ο Καλάθης και ο Σλούκας έχουν συμβόλαια» (pic)

Ο Κώστας Σλούκας και ο Νικ Καλάθης έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον Πάνο Καπάζογλου, ο οποίος μέσα από το Twitter τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν. 

Δεν είναι λίγα τα σενάρια και οι φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον του Κώστα Σλούκα στην Φενέρμπαχτσε και του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους μέχρι το 2021 και σύμφωνα με τον Καπάζογλου το μόνο που περιμένουν είναι να έρθει το τέλος της πανδημίας του

κορονοϊού και να επιστρέψουν στα παρκέ.

Ο ατζέντης τους, Πάνος Καπάζογλου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter  για τα σενάρια και πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Τώρα θα έπρεπε να περιμένουμε την έναρξη του Final Four. Αντίθετα όμως, ακούμε φήμες και σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν και περιμένουν το τέλος της κρίσης για να επιστρέψουν στα παρκέ».

Right now we would be having rush and excitement for the tip off of @EuroLeague Final 4.Instead we have to handle rumors and scenarios. @Nick_Calathes15 and @kos_slou have contracts for next season with @paobcgr and @FBBasketbol and wait for the crisis to end and get back to gym

— Panos Kapazoglou (@KapaSports) May 22, 2020

Το άρθρο Καπάζογλου: «Ο Καλάθης και ο Σλούκας έχουν συμβόλαια» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα