Ολυμπιακός: Θα ψάξει και τερματοφύλακα

Δεν θα είναι τόσες πολλές οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και πάλι θα είναι αρκετές. Μπορεί να μην πλησιάσει τον αριθμό προηγούμενων χρόνων, αλλά το θέμα είναι ότι θα εξαρτηθούν πολλά και από τις πωλήσεις που θα υπάρξουν.

Ποιες προτάσεις θα έρθουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για πώληση,

αλλά και ποια θα είναι τα νούμερα των χρημάτων στις προτάσεις αυτές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την πολιτική ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορεί να πουληθούν, αλλά πάντα με το κατάλληλο νούμερο. Είναι αρκετές οι φορές που έχουν φτάσει στα γραφεία προτάσεις για ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αλλά απορρίφθηκαν, γιατί οι Πειραιώτες δεν ικανοποιήθηκαν οικονομικά.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και οι θέσεις στις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν. Ανεξάρτητα με τις πωλήσεις ή αποδεσμεύσεις που θα υπάρξουν και τα κενά που θα προκύψουν στο έμψυχο δυναμικό. Μία από τις θέσεις που θέλει να κοιτάξει ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί είναι αυτή του τερματοφύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Παρακολουθεί στενά τον Σουαρέφ

Πιθανότατα ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του Μπόμπι Αλέν η ομάδα του Πειραιά θα κινηθεί για έναν γκολκίπερ. Βέβαια θα αλλάξουν τα «θέλω» σε περίπτωση που ο Γάλλος δεν συνεχίσει στην ομάδα. Αν τυχόν ο Αλέν μείνει στον Ολυμπιακό τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα κοιτάξει την αγορά για έναν τρίτο τερματοφύλακα.

Πιθανότατα από την ελληνική αγορά και νεαρό ποδοσφαιριστή. Αν όμως φύγει ο Γάλλος, τότε η ομάδα θα κοιτάξει για κάποιον έμπειρο και από το εξωτερικό για να πλαισιώσει τον Σα.

Όχι ότι δεν εμπιστεύονται οι «ερυθρόλευκοι» τον Τζολάκη, αλλά είναι ακόμα πολύ μικρός για να μπορέσει να θεωρηθεί μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας και να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο συνεχόμενα. Το έκανε στην Τούμπα και πήρε το «βάπτισμα του πυρός». Αλλά πάει μόλις στα 18 του χρόνια.

Από την άλλη υπάρχει ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος όμως ήταν ο άτυχος της σεζόν αυτής. Είχε δοθεί δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ήταν βασικός στη δεύτερη ομάδα των Αγγλων. Αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και τώρα βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και ατομικών προπονήσεων. Οπότε το πιθανότερο είναι να δοθεί και πάλι δανεικός.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Θα ψάξει και τερματοφύλακα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα